Haemme joukkoomme hankintapäällikköä

Haemme Lahti Energialle hankintapäällikköä tukemaan Lahti Energia -konsernin eri toimintoja hankintoihin ja sopimuksenhallintaan liittyvissä asioissa. 

Vastaat Lahti Energian kilpailutuksista, hankintojen toteuttamisesta sekä raportoinnista läpi organisaation. Lisäksi vastaat hankintaprosessien kehittämisestä sekä varastonhallinnasta toimien varaston työntekijöiden esihenkilönä. 

Odotamme sinulta vastuullista ja aktiivista työotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuuden alalta, julkisista hankinnoista sekä kansainvälisestä kaupasta katsotaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä, kilpailukykyiset henkilöstöedut, mukavat työkaverit ja joustavat työntekomahdollisuudet.  

Lisätietoja antaa Lahti Energia Oy:n talousjohtaja Milja Tuominen, puhelin 050 400 5187, 26.11 klo 9-13, 30.11 klo 9-13 ja 3.12 klo 9-13  

Jätä hakemuksesi viimeistään 9.12.2021.  

Lahti Energia on monipuolinen ja vastuullinen energiakonserni, joka tuottaa asiakkailleen huolettomia energiaratkaisuja. Tarjoamme paikallisilla kierrätys- ja biopolttoaineilla tuotettua kaukolämpöä ja sähköä sekä räätälöityjä energiaratkaisuja yritysasiakkaille. Panostamme ekotehokkuuteen, uusiutuviin energiamuotoihin sekä työturvallisuuteen. Tavoitteemme on nolla tapaturmaa vuodessa. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 156 miljoonaa euroa ja työllistimme yli 200 henkilöä.