Haemme joukkoomme valvomo-operaattoria sekä kehitysinsinööriä

Haemme valvomo-operaattoria käyttökeskukseen

Tehtäviisi kuuluvat sähkö- ja kaukolämpöverkon sekä bio- ja prosessilaitosten operointi ja valvontatehtävät. Teet tehtävässä yhteistyötä näihin liittyvien eri osapuolten kanssa ja osallistut energiakauppaan. Työ on kolmivuorotyötä.   

Odotamme sinulta tarkkaa työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme vähintään energia- tai sähkötekniikan AMK tasoista koulutusta. Työkokemus kyseisiltä aloilta tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.   

Lisätietoja valvomo-operaattorin tehtävästä antaa käyttöinsinööri Jani Torikka, p. 044 723 5771.    

Jätä hakemuksesi valvomo-operaattorin tehtävään viimeistään 13.2.2022.    

Lahti Energia Oy: Valvomo-operaattori käyttökeskukseen – RecRight.com

Haemme Kymijärven voimalaitokselle kehitysinsinööriä 

Työtehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen revisioiden aikana turvallisuuskoordinaattorin tehtävät sekä muut revisiotöiden valvontaan liittyvät työt. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu voimalaitoksen varaosavaraston ja työvaatteiden hallinta sekä muita voimalaitoksen kehitystöitä. Toimenkuvaa voidaan vielä tarkentaa valitun henkilön osaamisen perusteella. Tehtävän esihenkilönä toimii voimalaitoksen kunnossapitopäällikkö. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa insinööritutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista töistä. Voimalaitoslaitteiden tuntemus, teknisten piirustusten lukutaito sekä kokemusta dokumenttien hallintaohjelmista katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteellisuutta.  Työn tekeminen edellyttää englannin kielen hallitsemista. 

Lahti Energia Oy: Kehitysinsinööri – RecRight.com

Jätä hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 20.2.2022. 

Lisätietoja kehitysinsinöörin tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ismo Ihamäki, p. 050 522 0297