Haemme projektipäälliköitä, sähköinsinööriä ja työnsuunnittelijaa

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Oletko sinä pian yksi meistä? Joukkoomme kuuluu nuoria kykyjä sekä jo kokeneempia konkareita. Meillä viihdytäänkin töissä pitkään – pisimmät työsuhteet ovat kestäneet jopa 40 vuotta. Jotta jatkossakin näin olisi, mittaamme toimintaamme säännöllisesti ja muutamme tarvittaessa kurssia.

Lahti Energia hakee nyt projektipäälliköitä, sähköinsinööriä ja työnsuunnittelijaa.

Projektipäällikkönä osallistut energiakonseptien laskentaan ja projektikokonaisuuksien budjetointiin ja johdat realisoituneita investointiprojekteja. Koulutukseltasi olet energiatekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Sähkö- ja automaation projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu voimalaitos- ja lämpöpumppulaitosympäristön sekä erilaisten uusien energiaratkaisujen automaatiohankinnat, sähköistyksen ja instrumentoinnin määritykset sekä niiden hankinnat ja projektin sähköistyksen, automaation ja instrumentoinnin budjetointi yhdessä projektipäällikön kanssa. Lisäksi ohjaat ulkopuolisten suunnittelutoimistojen, urakoitsijoiden sekä automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimituksista vastaavien tahojen tekemistä.

Sähköinsinöörinä työskentelet käytönjohtaja-, asiantuntija-, ja kunnossapitotehtävissä. Etsimämme henkilö on koulutukseltaan sähköteknikko, – insinööri tai DI ja kiinnostunut monipuolisista sähkötekniikan tehtävistä energiateollisuuden parissa.

Työnsuunnittelijan tehtävässä vastaat lämpökeskusten ja höyrylaitosten revisiosuunnittelusta sekä kunnossapitojärjestelmien työnsuunnittelusta. Tehtävään kuuluu paljon itsenäistä työskentelyä sekä liikkuvaa työtä Päijät-Hämeen alueella esimerkiksi jakeluverkkomme pienvoimalaitoksilla.

Tarjoamme henkilöstöllemme motivoivan työn, mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tule mukaan energiseen joukkoomme!