Olemme mukana isännöintipäivillä

Isännöintipäivät 27.-28.9.2023 – Lahti Energia x Reiot 

Lahti Energia on mukana isännöintipäivillä 27.-28.9.2023. Tapahtuma järjestetään Lahdessa ja se tarjoaa aimo kattauksen isännöintialan ammattilaisia ja palveluntarjoajia saman katon alla. Isännöintipäivillä on tarjolla messuosastojen lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja. 

Lakimuutos tuo muutoksia paloturvallisuuteen 

Palovaroittimien hankintaan ja kunnossapitoon on tulossa lakimuutos. Muutoksen myötä asuntojen palovaroittimien hankinta ja niiden ylläpito siirtyy vuoden 2026 alusta alkaen asukkaalta rakennuksen omistajalle. Tämä tarkoittaa, että taloyhtiöissä ja kerrostaloissa isännöitsijä vastaa koko kiinteistön palovaroittimien toiminnasta. Tämä voi olla haastava kokonaisuus, mutta kiinteistötiedon hallintajärjestelmä Reiot tarjoaa tähän ratkaisun. 

Taloyhtiö saa älykästä kiinteistönhallintaa Reiotilla 

Kukapa pitäisi ajatuksesta, että huoltomies tupsahtaa omaan asuntoon varoittamatta useamman kerran vuodessa? Älykkään Reiot-palovaroittimen akku kestää koko laitteen teknisen toimintaiän, jolloin paristoja ei tarvitse vaihtaa. Myös varoittimen toiminta voidaan varmistaa etänä. Näin asukkaan ei tarvitse huolehtia palovaroittimista ja kiinteistön omistaja voi olla huoletta, kun varoittimet toimivat jokaisessa asunnossa. Tämä lisää myös naapuriasuntojen turvallisuutta.  

Kiinteistötiedon hallintajärjestelmä Reiotilla kerätään kiinteistöön asetettavien anturien avulla tietoa kiinteistön eri olosuhteista sekä veden ja energian kulutuksesta. Älykäs Reiot mittaa kiinteistön olosuhteita reaaliajassa ja tuo ne rajapinnan kautta helppokäyttöiseen sähköiseen käyttöliittymään. 

Vaihda vihreämpään kaukolämpöön 

Tavallinen lahtelainen kaukolämpö suosii paikallisia ja uusiutuvia energianlähteitä, mutta Vihreän lämmön tuotannon CO2-päästökerroin on pyöreä nolla. Saat Vihreän lämmön voimassa olevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja.  

Vihreä lämpö on alkuperätakuilla varmennettu. Olisiko tämä sinun kiinteistöösi sopiva ratkaisu? Lue lisää täältä ja ota yhteyttä kaukolämmön myyntiimme.  

Lahti Energia ja Reiot palvelevat sinua osastolla 124 tapahtuman molempina päivänä. Nähdään messuilla!  

Katso koko ohjelma täältä