Kuvassa lapsi syö pizzaa, koira uhkaa napata naisen pizzapalan

Kaukolämmön asiakastiedote marraskuu 2021

Lahti Energia kuuluu Lahden kaupungin omistamana kaupunkiyhtiönä lahtelaisten ja lähialueen asukkaiden jokapäiväiseen arkeen. Toimimme lämmöllä koko seudun hyväksi mm. tukemalla paikallisia harrastusmahdollisuuksia ja rahoittamalla tärkeitä energia-alan tutkimuksia, jotta pysymme tulevaisuudessakin energia-alan edelläkävijänä.

Meille kaukolämpö on monipalvelutuote. Hinta sisältää toimitusvarman lämmön lisäksi verkoston sekä järjestelmien kunnossapidon ja kehittämisen, jotta juuri sinä voisit nauttia huolettomasta lämmöstä. Teemme myös tärkeää ympäristötyötä vähentämällä päästöjä ja pidämme kaukolämmön hinnan kohtuullisena, jotta se on myös tulevaisuudessa kilpailukykyinen valinta lämmitysratkaisuksi.

Kaukolämmön hinta muuttuu 1.1.2022

Hinta nousee asiakkailla keskimäärin 3 %. Hinnantarkistus peilautuu yleisen hintatason noususta. Korotuksella katetaan nousseita lämmön tuotantokustannuksia ja ylläpidetään kaukolämpöverkon toimitusvarmuutta.

Lue lisää hinnanmuutoksesta täältä.
Täältä löydät voimassa olevat hinnastot ja sopimusehdot.

Kauko- ja aluelämmön sopimusehtoihin muutoksia 1.1.2022

Myös kauko- ja aluelämmön sopimusehtoihin tulee muutoksia 1.1.2022 alkaen. Muutokset eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Tutustu tarkemmin sopimusehtojen muuttuneisiin kohtiin.
Täältä löydät voimassa olevat hinnastot ja sopimusehdot.

Lämmitysratkaisut vertailussa

Lahtelainen kaukolämpö on ympäristöystävällistä ja huoletonta sekä myös hintansa puolesta hyvin kilpailukykyistä lämpöä. Lämpöpumppuratkaisuja markkinoidaankin siksi usein kaukolämpöä halvempina lämmitysratkaisuina. Riippuu kuitenkin täysin sähkön hinnasta, pitääkö väite paikkansa. Teimme vertailulaskelmia yleisimpien lämpöpumppuratkaisujen ja kaukolämmön kannattavuudesta.

Täältä löydät artikkelin aiheesta.

 

Löydät postitetun asiakastiedotteen kokonaisuudessaan pdf-tiedostona täältä.
Ladattava ja tulostettava tiedote ei ole saavutettava.