Kaukon päivän uinnit – ilmainen sisäänpääsy Lahden uimahalleihin 3.3.2022

Nyt pääsee pulikoimaan! Kaukon päivää vietetään taas ja Lahti Energia tarjoaa ilmaiset uinnit kaikissa Lahden uimahalleissa torstaina 3.3.22 hallien aukioloaikojen mukaisesti.  

Mukavan lämpimissä altaissa on myös ohjattua ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Tiesitkö, että Lahden uimahallien uimavesi lämmitetään vihreää ja paikallista kaukolämpöä käyttäen? Lahti Energian kaukolämpö tuotetaan uusiutuvilla ja kierrätyspolttoaineilla, joista suurin osa saadaan läheltä. 

Lahti Energia haluaa Kaukon päivänä tukea lahtelaisten liikuntaharrastuksia. Korona-aikana uimahallit ovat olleet vaihtelevasti auki ja vesiliikunnan harrastamisen mahdollisuus on jäänyt vähemmälle. Nyt on oiva tilaisuus ottaa vahinko takaisin! Kaikki ovat tervetulleita uiskentelemaan. Uimahalleissa noudatetaan yleisiä turvallisuusohjeita ja toimitaan vastuullisesti. 

Kaukon päivän uintien ohjelmasta vastaa tempauksen yhteistyökumppani Lahden Uimaseura. Pienissä altaissa järjestetään leikkihetkiä lapsille yhdessä vanhemman/aikuisen kanssa ja isommissa altaissa annetaan ohjausta ja tekniikkavinkkejä aikuisille. Myös päivän ohjelmaan on vapaa pääsy, tarkemmat hallikohtaiset kellonajat löytyvät alta. Tervetuloa!

Uimahallien ohjelmien aikataulut: Lahden halli klo 12.15-12.45, Kivimaan uimahalli klo 13.45-14.15, Saksalan uimahalli klo 15.15-15.45, Nastolan uimahalli klo 17-17.30