Kollaasi kesätyöntekijöistä.

Kesätyöntekijämme arvostavat opettavaisia työtehtäviä

Lahti Energialla oli kesällä 2023 töissä yhteensä 36 kesätyöntekijää. Meitä lahtienergialaisia kannustetaan antamaan ja ottamaan vastaan palautetta. Niinpä pyydämme palautetta vuosittain myös kesätyöntekijöiltä heidän kesätyöpestinsä jälkeen.

Yhtenä kysymyksenä palautelomakkeessa kysyimme, kuinka todennäköisesti suosittelisit Lahti Energiaa kesätyöpaikkana muillekin. Vastauksista koostimme suositteluluvun.

Suositteluluku oli tänä vuonna +67. Luku on loistava tulos, kun suositteluluvun asteikko on -100:n ja +100:n välillä. Suositteluluku oli jopa noussut vuoden 2022 suositteluluvusta, joka oli +64.

Kiitos kyselyyn vastanneille kesätyöntekijöillemme! Palautteen avulla voimme kehittää toimintatapojamme edelleen.

Lunastimme lupauksemme hyvästä perehdytyksestä

Suosittelulukua, joka ylittää +50, pidetään yleisesti jo todella hyvänä. Olemmekin erittäin iloisia saamastamme palautteesta. Meille halutaan töihin. Lisäksi olemme onnistuneet lunastamaan lupauksemme hyvästä perehdytyksestä, monipuolisista ja opettavaisista työtehtävistä.

Saimme tänäkin vuonna runsaasti hyviä työhakemuksia kesätyöpaikkoihimme. Toivotamme kaikille meille hakeneille ja meillä kesätöissä olleille mukavaa syksyä. Osan kanssa näemme jo tulevana talvena esimerkiksi työharjoittelun tai opintoihin liittyvien harjoitus- ja päättötöiden merkeissä.

Lue lisää Lahti Energiasta työnantajana.

Lahti Energia opiskelijalle