Lahti Energia työllistää tulevana kesänä 26 nuorta

Haku Lahti Energian kesätyöpaikkoihin on avattu. Yhtiössä on tänä vuonna avoinna paikka 26 nuorelle tekijälle.

– Paikkoja on luonnollisesti eniten tarjolla energia-alan opiskelijoille, mutta muitakin työtehtäviä löytyy monipuolisesti. Kaikkiin paikkoihin ei vaadita ammattiopintoja lainkaan. Hakijoiden kannattaa siis katsoa kaikki paikat läpi, kehottaa Lahti Energian HR-johtaja Minna Valonen.

Kesätyöntekijöitä haetaan muun muassa sähköverkon mittauspalveluun ja rakentamiseen, varastotyöhön, lämpökeskusten, voimalaitosten ja kaukolämpöverkon käyttö- ja kunnossapitotehtäviin sekä ulkoalueiden kunnossapitoon. Paikkoja on auki myös ICT:ssä, markkinoinnissa, siivoustehtävissä sekä vastuullisuusyksikössä.

– Kesätyöntekijä tulee aina tekemään organisaatiolle merkityksellistä työ. Osaamista ja kokemusta tärkeämpää kesätyössä on oppimishalu, kyky tulla toimeen kaikkien kanssa, halu tehdä yhteistyötä, positiivinen luonne ja ratkaisukeskeisyys. Näillä työelämän perustaidoilla pärjää jo pitkälle, Valonen ohjeistaa.

Kesätyöpestien pituudet vaihtelevat kahdesta neljään kuukauteen. Useimmissa tehtävissä edellytetään 2–3 vuoden ammatillisia opintoja sekä ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää. Monet tehtävät soveltuvat myös juuri ammattiin valmistuneelle.

Kesätyöpaikat on tänä vuonna ensimmäistä kertaa ryhmitelty niin, että työnhakija voi hakea niitä oman osaamisalueensa mukaan, ja hänen hakemuksensa huomioidaan useampaa tehtävää täytettäessä.

Lahti Energia on mukana Oikotie Työpaikkojen luotsaamassa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa on mukana runsas 500 suomalaista kesätyönantajaa.

Haku on auki 13.1.–27.2.2022.

Lue Minna Valosen vinkit työnhakijoille (blogikirjoitus)

Lisätietoja:

HR-johtaja Minna Valonen, p. 050 540 2530