Suuri liikuntaseikkailu Lahti Energia –areenalla 21.5.

Suuri liikuntaseikkailu järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa! Kyseessä on ilmainen koko perheen lajikokeilutapahtuma, josta löytyy liikunnallista ja aktivoivaa puuhaa kaiken ikäisille.

Tapahtuma järjestetään 21.5. klo 9–13 Lahti Energia -areenalla ja sen järjestäjinä toimivat Lahti Energia, Lahden kaupunki ja 12 lahtelaista urheiluseuraa. Liikuntaseikkailu on oiva tilaisuus viettää aktiivinen päivä oman lajin harrastajien seurassa tai kuka tietää – löytää vaikka uusi liikuntaharrastus!

Tapahtumassa kierretään urheiluseurojen rasteja, joilla pääsee tutustumaan monenlaisiin liikuntalajeihin sekä seuraamaan seurojen järjestämiä ohjelmanumeroita. Paikalla pääsee myös jutustelemaan lajien ammattilaisten kanssa ja jopa bongaamaan julkkiksia. Paikalla ovat muun muassa Lahti Basketballin Henri Ventoniemi, Ricky Waxlax ja Erik Sajantila. Pelicansilta paikalla ovat hyökkääjät Aatu Jämsen ja Leevi Tukiainen sekä totta kai Pekko Pelikaani!

Liikuntarastien lisäksi tapahtumassa voi seurata LCS Panthersin cheerleadingnäytöksiä. Pantherseilta paikalla on useampi energinen ryhmä, joista yksi on SM-tasolla kilpailevien urheilijoiden stunttiryhmä Lions.

Rasteja kiertäessä voi kerätä liikuntaseikkailukarttaan leimoja. Täytetyn kartan palauttamalla osallistuu tapahtuman pääarvontaan, jonka palkintona Lahti Energia tarjoaa kymmenelle alle kouluikäiselle lapselle kesä- tai syyskauden 2022 harrastusmaksut haluamansa lajin tai seuran parissa. Tarkemmat tiedot ja harrastusvaihtoehdot löytyvät liikuntaseikkailun kartasta, joka jaetaan paikan päällä.

Evästä tapahtuman aikana voi hakea seikkailukioskista, jonka tuotto ohjataan lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Luvassa on siis leikkiä, liikuntaa, arvontoja, fanitapaamisia ja energistä meininkiä. Tapahtumaan ei ole ikärajaa, vaan kaikki ovat tervetulleita liikkumaan. Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista tietoa tapahtumasta löytyy Facebookista sekä seurojen somekanavilta.

Seurat rasteilla: Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, Pelicans Sb, FC Reipas, LCS Panthers, Lahti Ringette, Lahden Uimaseura, Lahden Hiihtoseura, LASB, Lahti Basketball, FC Kuusysi ja Lahden Mailaveikot.

Lahti Energia sponsoroi kaikkia tapahtumaan osallistuvia urheilu- ja liikuntaseuroja, joista osa toimii Lahti Energia -areenalla.

Lisätietoja:

Lahti Energia, viestintäpäällikkö Anne Tuovinen, anne.tuovinen@lahtienergia.fi, p. 044 721 5846

Päijät-Hämeen Salibandy, toiminnanjohtaja Jari Koskinen, jari.koskinen@pelicanssb.fi, p. 044 972 8331