Tee ilmastoteko ja luovu paperilaskuista

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta. Valittavanasi on kaksi sähköistä vaihtoehtoa: e-lasku ja digipostipalvelu Kivra.

E-lasku tekee laskujen maksamisesta helppoa, sillä laskutiedot ovat verkkopankissasi valmiina ja maksat laskusi nopeasti yhdellä napin painalluksella. Tiedot e-laskun tilaamista varten löydät laskun maksutiedoista.

Lahti Energian käytössä on myös Kivra-digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ympäristöystävällistä digipostia. Lataamalla ilmaisen Kivra-sovelluksen voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Kivra muistuttaa eräpäivästä

Saat aina tiedon uuden laskun saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä. Kivralla laskuja ei joudu hukkaan, ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Tekstiviestejä lähetetty asiakkaille

Olemme lähettäneet torstaina 28.9. tekstiviestin asiakkaillemme, joilla on käytössä paperinen lasku. Tekstiviestissä kannustamme asiakkaita siirtymään sähköiseen laskutukseen. Sähköinen laskutus vähentää paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamia päästöjä. Kun siirryt sähköiseen laskutukseen, autat meitä samalla pienentämään paperilaskusta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Tutustu Kivraan.