Tervetuloa Lahti Energian uusille nettisivuille!

Olemme ahertaneet helpottaaksemme sinun arkeasi. Uudet sivut ovat aiempaa selkeämmät, jotta löydät etsimäsi tiedon äärelle nopeasti. Etusivun pääotsikot on jaoteltu sen mukaan, mitä energia-asioita olet hoitamassa:

  • Kotiin: Täältä löydät kootusti kaikki kodin energia-asiat. Voit hoitaa liittymäasioitasi, saada vinkkejä kaukolämpölaitteiden huoltoon ja tutustua muihin arkeasi helpottaviin palveluihin. Löydät myös ohjeita sähkökatkon varalle sekä tärkeää tietoa sähkönjakelusta.
  • Taloyhtiölle: Täältä löydät helposti taloyhtiötä kiinnostavat energia-asiat. Saat tukea esimerkiksi kaukolämpölaitteiden huoltoon. Tutustu myös Huolettomaan lämpöön tai kulutus- ja olosuhdepalveluun!
  • Yritykselle: Olemme yritysten energiapalvelukumppani. Yritykselle-osiosta löydät kätevästi tietoa yrityksille sopivista tuotteista ja palveluista sekä yhteystiedot asiantunteville myyjillemme.
  • Rakentajalle: Rakentaja tarvitsee sähköä ja luotettavaa tietoa lämmitysratkaisun valintaan. Tältä sivulta saat parhaat ohjeet työmaasähkön tilaamiseen, sähköliittymämuutoksiin ja kaukolämpöön liittymiseen. Sivulla on myös oma ohjepakettinsa sähköurakoitsijoille.
  • Muuttajalle: Täältä löydät muuttajan muistilistan, jonka avulla selviät energia-asioista sujuvasti muuton aikana.

Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä jokaiseen osioon. Yhteystiedot, Häiriötiedotteet ja OmaWatti-painike löytyvät kaikki tutusta paikasta sivun oikeasta yläreunasta. Lahti Energia -otsikon alta löydät tietoa meistä: kerromme esimerkiksi energiantuotannostamme, vastuullisuusteoistamme sekä Lahti Energiasta työpaikkana. Hinnastoihin ja sopimusehtoihin pääset tutustumaan jokaisesta päävalikosta.

Uudet nettisivumme ovat paitsi aiempaa raikkaammat myös saavutettavammat. Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa julkisia toimijoita täyttämään WCAG 2.1 -standardin kriteerit A- ja AA-tasoilla. Uudet nettisivumme ovat AA-tason eli toiseksi korkeimman tason mukaiset. Voit tutustua saavutettavuusasioihin sivujemme alareunasta!

Keräämme uusista nettisivuista palautetta kesän aikana. Toivottavasti viihdyt uusilla sivuillamme!