Lahti Energia ja Kivra

Vastaanota laskusi jatkossa sähköisesti digipostipalvelu Kivraan

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät
ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta. Kun vaihdat paperilaskusi sähköiseen, vähennät paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamia päästöjä.

Kivra on uusi digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ympäristöystävällistä digipostia. Kivrassa voit keskittää useiden palveluntarjoajien dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataamalla ilmaisen Kivra-sovelluksen voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Me Lahti Energialla otimme Kivran käyttöön toukokuun alussa.

Kerää digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.    

Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta  Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Arvoimme lahjakortin sähköiseen laskutukseen vaihtaneiden kesken

Kiitos kaikille, jotka tekivät ilmastoteon tilaamalla laskut sähköisesti Kivraan 9.1.2023 mennessä. Arvoimme yhdelle onnekkaalle 100 € Fiksuruoka-lahjakortin. Onnea voittajalle!