Vuoden 2023 kesätyöpaikat ovat haettavissa 11.1.–28.2.

Lahti Energia hakee jälleen noin 30 kesätyöntekijää erilaisiin tehtäviin. Kesätyöpaikkoja löytyy erilaisia niin työnkuvaltaan kuin vaativuustasoltaankin.

Haussa on esimerkiksi:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Lahti-Energia_Tyontekijat_syvatty-1024x691.png
  • kunnossapidon asentajia
  • markkinointiviestinnän kesätyöntekijä
  • kesätyöntekijöitä varastotiimiin
  • kesätyöntekijöitä voimalaitoksen käyttötehtäviin

sekä lukuisia muita!

Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Pidämme tärkeänä, että kesätöissä Lahti Energialla pääset käärimään hihasi oikeiden asioiden parissa jokaisessa tehtävässämme. Tarjoamamme kesätyö voi olla työelämäsi ensiaskelia tai vaikkapa arvokasta työkokemusta opintojasi vastaaviin tehtäviin, joten sinulla tulee olla mahdollisuus tuoda vahvuutesi ja osaamisesi esille käytännön tekemisessä.

Nähdäänkö kesällä?

Käy jättämässä hakemuksesi kesätyöpaikkoihimme viimeistään 28.2. Tunnistat kesätyöpaikat muista avoinna olevista hauistamme ”kesätyö 2023” -tunnisteesta. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin kevään aikana ja otamme sinuun yhteyttä hakuajan päätyttyä, mikäli haluaisimme kuulla sinusta lisää.

Vinkkejä työnhakuun

Olemme koonneet vinkkejä työhakemusta, ansioluetteloa ja työhaastattelua varten, joista voi olla sinulle hyötyä hauissa erottuaksesi. Vinkit auttavat sinua varmasti pääsemään vauhtiin, mutta ammattimaisuutta ja asennetta korostavia extrapisteitä saattaa löytyä myös kokeneemmallekin työnhakijalle!

Miten meillä viihdytään?

Millaisia kavereita meillä työskentelee kesätöissä ja mitä he ovat pitäneet tehtävistään? Käy kurkkaamassa kesätyöntekijöidemme kuulumisia viime kesältä.