Lähetä kuva ja voita 300 euron lahjakortti valokuvausliikkeeseen!

Lahti Energia järjestää 22.7.22.8.2021 valokuvausaiheisen arvonnan. Lähettämällä itse ottamasi Lahti-aiheisen kuvan voit voittaa tarpeidesi mukaan räätälöidyn lahjakortin perinteiseen lahtelaiseen valokuvausliikkeeseen (Foto-Riihelä/Foto Halme).

Palkintona on 300 euron arvoinen lahjakortti, jolla voi lunastaa tuotteita ja/tai palveluita. Voit esimerkiksi kehystää ottamasi valokuvan, järjestää perhekuvauksen studiolla tai saada ammattikuvaajalta henkilökohtaista opastusta valokuvaukseen.

Rohkaisemme kaikenlaisia kuvaajia, niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin harrastekuvaajia, osallistumaan arvontaan! Vinkkaathan siitä myös kuvausta harrastaville tuttavillesi.

Arvonnan säännöt

Voit osallistua arvontaan lähettämällä Lahti-aiheisen kuvan täällä. Kuva voi olla esimerkiksi maisemakuva tai kuva jostakin keskeisestä lahtelaisesta maamerkistä tai tapahtumasta. Kuvan vuodenajalla ei ole väliä, ja se voi olla myös aiemmin otettu.

Yhden kuvan koko voi olla enimmillään 20 Mt, mutta halutessasi voit lähettää useamman kuvan, jolloin niiden kokonaisrajoitus on 50 Mt. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Lahti Energia -konsernin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Kuvan lähettämällä annat meille luvan käyttää sitä nettisivuillamme ja/tai somekanavissamme. Mainitsemme käyttämämme kuvan yhteydessä kuvaajan nimen, jos hän niin haluaa, mutta emme maksa kuvaajalle palkkiota kuvan käytöstä. Päätämme Lahti Energialla, mitä kuvia käytämme. Kaikkia kuvia ei automaattisesti käytetä.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan elokuun aikana. Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Voittajan nimi julkistetaan nettisivuillamme ja somekanavissamme. Kuvia voi lähettää meille linkin kautta myös jättämättä yhteystietojaan ja osallistumatta arvontaan.

Arvontaa varten jättämiäsi yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin arvontaan, ellet halua tilata lomakkeen täytön yhteydessä myös uutiskirjettämme.

Onnea arvontaan!