Viiletä kuin edelläkävelijä, voita sähköpotkulauta

Osallistumisaika on päättynyt! Sähköpotkulaudan voitti Juha-Matti Niemi Tampereelta 1 000 osallistujan joukosta. Onnittelut voittajalle ja lämmin kiitos kaikille osallistujille.

Viiletä vihreällä tyylillä kouluun, töihin, kauppaan tai kaverin luokse! Kaikkien 15.10.2018 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan 800W EcoDrive-sähköpotkulauta, arvo 499 euroa.

EcoDrive-sähköpotkulaudan ominaisuuksia: moottori 800W, teho vaihdettavissa 500-800W välillä, voimalähteenä 36V “Heavy-Duty” -akkupaketti, huippunopeus noin 30 km/h, LED-valot edessä ja takana, helposti kokoon taitettava, enimmäismatka jopa 20 km yhdellä latauksella, väri musta, suositusikä 15-vuotiaat ja vanhemmat.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä:
Lahti Energia Oy 

Osallistuminen:
Arvontaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet osallistumislomakkeen tällä kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua kerran per osallistuja. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet henkilöt tai Lahti Energia Oy:n henkilökunta.

Arvonta-aika:
Arvontaan voi osallistua 15.10.2018 asti.

Palkinto ja arvonta:
Arvontaan osallistuneiden kesken arvontaan yksi (1 kpl) 800W EcoDrive-sähköpotkulauta valoilla. Palkinnon arvo on 499 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvontaan heti osallistumisajan päätyttyä.

Palkinnon lunastaminen:
Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 31.10.2018 mennessä, suoritetaan uusi arvonta.

Arpajaisvero:
Lahti Energia Oy sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron. Arvonnan voittaja vastaa kaikista muista kustannuksista, jotka voivat aiheutua sen jälkeen, kun palkinto on toimitettu voittajalle. 

Henkilötietojen käyttö:
Arvonnan aikana saadut henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään arvonnan suorittamisessa sekä muussa kampanjakäytössä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Arvonnan järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvonnan voittajan nimi ja asuinpaikkakunta. Rekisteriseloste . Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Lahti Energia Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.


Palaa edelläkävelijän etusivulle