Energiakäännös on myös hintakäännös! Lahti Energia laskee kaukolämmön hintaa 2 % vuoden 2019 alusta alkaen. Seuraa vihreitä askelia ja lue lisää!

Energiakäännös on myös hintakäännös

Kaukolämmön hinnan lasku on askel kohti edullisempaa energiaa.

Energiakäännös tuottaa nyt tulosta ja poikii hyviä uutisia lahtelaisten arkeen ja hyvinvointiin. Luvassa on maltillisia energian hintoja sekä uusia ympäristöystävällisiä energiapalveluja. Nyt kannattaa olla Lahti Energian asiakas!

Kaukolämmön hinta laskee 2 prosenttia

Hintatietoisella energiankäyttäjällä ei ole syytä huoleen, sillä energiakäännös tarkoittaa myös kaukolämmön hintakäännöstä ja pienempiä laskuja. Kaukolämmön hinta laskee vuoden 2019 alusta kaksi prosenttia. Alennus tulee sekä perusmaksuun että energian hintaan. Odotamme, että vuoden kuluttua valmistuva Kymijärvi III -biolämpölaitoksemme mahdollistaa asiakasystävällisen hintakehityksen myös jatkossa. Lue Lahti Energian tiedote aiheesta.

 

kaukolampo-valikuva.jpg

Lahdessa lämpö tulee läheltä

Meillä kaukolämpö on todellista lähilämpöä, joka tuotetaan paikallisin voimin ja pian täysin hiilettömästi. Tälläkin hetkellä kaukolämmön huolettomuudesta nauttii 100 000 Lahti Energian edelläkävelijää. Kattavassa verkossamme riittää kapasiteettia ja luotettavaa toimitusvarmuutta myös uusille liittyjille. Lue lisää kaukolämmön eduista ja liity kaukolämpöverkkoon!

Hiiletöntä lämpöä

Kymijärvi III -biolämpölaitos tuottaa valmistuessaan kaukolämpöä täysin hiilettömästi ja vähentää reilusti hiilidioksidipäästöjä.

Paikallisuus

Kaukolämmön polttoaineena käytetään lähialueella tuotettua metsätähdehaketta ja sahojen sivutuotteita. Kotimainen polttoaine ja uusi biolämpölaitos tuovat lisää työtä Lahden seudulle.

Varmuus ja huolettomuus

Kaukolämmöllä saat tasaista ja varmaa lämpöä kotiin ja työpaikoille joka päivä. Lahti Energia päivystää puolestasi ja varmistaa lämmönjakelun kaikissa olosuhteissa – myös myrskytuulten puhaltaessa tai pakkasen paukkuessa. Kaukolämpömme toimitusvarmuus on huikeat 99,98 prosenttia!

Säästöt

Pienemmät lämmityslaskut vuoden 2019 alusta lähtien. Kiitos energiakäännöksen, kaukolämpö on kohtuuhintaista myös jatkossa. Lue lisää hintakäännöksestämme.

Helppo liittyä

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat kaukolämmön kotiisi vaivattomasti. Hoidamme puolestasi lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen. Liittyminen kaukolämpöön ei edellytä suuria laitehankintoja tai niiden jatkuvaa huollattamista.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai tilaa ilmainen suunnittelukäynti: p. 02917 02921, if.aigreneithal@kaukolampoopmalokuak

Kaukolämmön saatavuuden tontillesi voit varmistaa kaukolämpömyyjältämme.

Palaa edelläkävelijän etusivulle