Säästä ympäristöä ja tee vihreitä energiavalintoja! Edelläkävelijä valitsee tuulisähkösopimuksen ja kaukolämmön sekä seuraa tarkasti energiankulutustaan.

Edelläkävelijän vihreät valinnat

Vastuullinen energiankäyttäjä säästää luontoa ja rahaa. Lahti Energian asiakkaana sinäkin olet edelläkävijä!

Edelläkävelijä voi olla kuka tahansa. Myös yritys, yhdistys, koulu tai vaikkapa urheiluseura voi toimia vihreillä energiavalinnoillaan esimerkkinä muille. Asuinpaikallakaan ei ole väliä, sillä Lahdessa tuotettua vihreää sähköä toimitetaan kilpailukykyisesti kaikkialle Suomeen.

Edelläkävelijä kulkee nimensä mukaisesti joukon edellä, näyttää energiaratkaisuillaan ja -valinnoillaan esimerkkiä muille ja jättää jälkeensä muita vihreämmät jalanjäljet. Energian maltillinen hinta on edelläkävelijälle tärkeää, mutta samaan aikaan hän pohtii energiankäyttönsä vaikutuksia ympäristön puhtauden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Edelläkävelijä on toiminnan ihminen tai yhteisö, joka tekee arjen tekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tässä ja nyt! Hän esimerkiksi lataa aurinkosähköllä autoaan tai pyöräänsä, suosii tuulivoimalla tuotettua sähköä , seuraa tarkasti energiankulutustaan, käyttää energiaa järkevästi ja säästää rahaa. 

Eko-Pekka eli lahtelainen Pekka Partanen on todellinen edelläkävelijä! Hänen tallissaan kiiltelee uudenkarhea sähköauto, jota ladataan aurinkosähköllä. Ratkaisu säästää sähköä ja tuo iloa. Lue Eko-Pekan koko tarina täältä

Tapoja olla ja toimia edelläkävelijä on monia! Uusien Lahti Energian tarjoamien energiapalveluiden myötä mahdollisuudet vain lisääntyvät. Liity edelläkävelijöiden joukkoon ja valitse vihreä energiakumppani!

 

Tutustu edelläkävelijää kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin:

Huomisen energiapalvelut käytössäsi jo tänään!

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita, jotta voit jatkossakin olla ylpeästi edelläkävelijä kanssamme. Tarjoamme lähiaikoina mahdollisuuden tuoda älykkyyttä kiinteistön lämmitykseen, olosuhteiden seurantaan ja energiakäytön optimointiin. Lisäksi kehitämme parhaillaan useamman asiakkaan kanssa uutta lämmityspalvelua, jossa tuotamme asiakkaalle energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti asumisviihtyvyyttä kiinteähintaisena palveluna.


Palaa edelläkävelijän etusivulle