Säästä ympäristöä ja tee vihreitä energiavalintoja! Edelläkävelijä valitsee tuulisähkösopimuksen ja kaukolämmön sekä seuraa tarkasti energiankulutustaan.

Edelläkävelijän vihreät valinnat

Tee ilmastoteko ja valitse lahtelainen kaukolämpö! Hyviä valintoja ovat myös aurinko- ja tuulisähkö.

Edelläkävelijä voi olla kuka tahansa vastuullinen energiankäyttäjä. Myös yritys, yhdistys, koulu tai vaikkapa urheiluseura voi toimia vihreillä energiavalinnoillaan esimerkkinä muille. Asuinpaikallakaan ei ole väliä, sillä Lahdessa tuotettua vihreää sähköä toimitetaan kilpailukykyisesti kaikkialle Suomeen.

Edelläkävelijä säästää valinnoillaan sekä luontoa että rahaa. Hän kulkee nimensä mukaisesti joukon edellä, näyttää energiaratkaisuillaan esimerkkiä muille ja jättää jälkeensä muita vihreämmät jalanjäljet. Energian maltillinen hinta on edelläkävelijälle tärkeää, mutta samaan aikaan hän pohtii energiankäyttönsä vaikutuksia ympäristön puhtauden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Sinäkin voit olla edelläkävelijä!

Edelläkävelijä on toiminnan ihminen tai yhteisö, joka tekee arjen tekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tässä ja nyt. Hän esimerkiksi lataa aurinkosähköllä autoaan tai pyöräänsä, suosii tuulivoimalla tuotettua sähköä, seuraa tarkasti energiankulutustaan, käyttää energiaa järkevästi ja säästää rahaa.

Entinen jääkiekkoilija Jan Latvala asennutti omakotitalonsa katolle aurinkopaneelit, koska se vähentää energiankulutusta ja pienentää sähkölaskua. Lisäksi valinnassa painoivat ekologisuus ja asunnon arvo. Katso video, niin näet, miten asennustyö tehdään!

Tapoja olla ja toimia kuin edelläkävelijä on monia. Lahti Energian tarjoamien energiapalveluiden myötä mahdollisuudet vain lisääntyvät. Liity edelläkävelijöiden joukkoon ja valitse vihreä energiakumppani!

 

Tutustu edelläkävelijää kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin:


Palaa edelläkävelijän etusivulle