Kaukolämpölaitteet ovat yleensä hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Meillä voit uusia kaukolämpölaitteesi helposti avaimet käteen -palveluna.

Uusi nyt kaukolämpölaitteesi

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat uudet kaukolämpölaitteet kotiisi helposti ja vaivattomasti. Säästä rahaa ja nauti mukavuudesta!

Kaukolämpölaitteet ovat yleensä hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Lämmönjakolaitteiden suositeltava vaihtoikä määräytyy käyttökohteen ja suoritettujen huoltotoimenpiteiden perusteella. Luotettavuus heikkenee olennaisesti yli 20 vuoden iässä, ja samalla käyttö- ja ylläpitokustannukset kasvavat.

Laitteet avaimet käteen -palveluna

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat uudet kaukolämpölaitteet kotiisi helposti ja vaivattomasti. Hoidamme puolestasi uuden lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen.

Pyydä tarjous, niin asiantuntijamme tulee arvioimaan laitteiden kunnon ja annamme tarjouksen laitteiden uusinnasta. Käynti on ilmainen. Voit tutustua myös kuluttaja-asiakkaan rahoituspalveluun.

Älykkäitä lisäominaisuuksia taloyhtiöihin ja yrityksille

Tarjoamme myös kaukolämpölaitteisiin älykkäitä lisäominaisuuksia, joiden avulla voidaan pienentää energiankulutusta ja parantaa asumismukavuutta. Etävalvottava automatiikka mahdollistaa tehokkaan lämmitysjärjestelmän seurannan ja hallinnoimisen.

Järjestelmään voidaan lisätä myös langattomia olosuhdeantureita, joiden avulla voidaan optimoida kiinteistön lämmönkulutusta. Voit seurata olosuhteita esimerkiksi älypuhelimen näytöltä mökkilaiturilla.

Kysy lisää tai tilaa ilmainen arviointikäynti!

puh. 02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

  • Jaa tämä sivu