Kaukolämpölaitteet ovat yleensä hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Meillä voit uusia kaukolämpölaitteesi helposti avaimet käteen -palveluna.

Uusi nyt kaukolämpölaitteesi

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat uudet kaukolämpölaitteet kotiisi helposti ja vaivattomasti. Säästä rahaa ja nauti mukavuudesta!

Kaukolämpölaitteet ovat yleensä hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Lämmönjakolaitteiden suositeltava vaihtoikä määräytyy käyttökohteen ja suoritettujen huoltotoimenpiteiden perusteella. Luotettavuus heikkenee olennaisesti yli 20 vuoden iässä, ja samalla käyttö- ja ylläpitokustannukset kasvavat.

Laitteet avaimet käteen -palveluna

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat uudet kaukolämpölaitteet kotiisi helposti ja vaivattomasti. Hoidamme puolestasi uuden lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen.

Tilaa ilmainen arviointikäynti ja saat asiantuntijamme arvion nykyisen laitteiston kunnosta ja uusimistarpeesta. Tarvittaessa saat tarjouksen laitteiston uusimisesta Avaimet käteen -palveluna. Voit tutustua myös rahoituspalveluun.

Älykkäitä lisäominaisuuksia

Tarjoamme myös kaukolämpölaitteisiin älykkäitä lisäominaisuuksia, jotka pienentävät energiankulutusta ja parantavat asumismukavuutta. Etävalvottava automatiikka mahdollistaa tehokkaan lämmitysjärjestelmän seurannan ja hallinnoimisen.

Järjestelmään voidaan lisätä myös langattomia olosuhdeantureita, joiden avulla järjestelmä optimoi talosi lämmönkulutusta. Voit seurata kotisi olosuhteita ja hallita esimerkiksi kotona tai poissa toimintoa ollessasi mökillä.

Kysy lisää tai tilaa ilmainen arviointikäynti!

puh. 02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

  • Jaa tämä sivu