Oomi Energia aloitti 1.4.2020

Sähkönmyynti sekä aurinkosähkön ja sähköisen liikenteen palvelut siirtyivät Oomi Energialle, jonka osakasyritys Lahti Energia on. Lahti Energia voi Oomin ansiosta keskittyä entistä enemmän esimerkiksi kaukolämmön palveluiden parantamiseen.

Lahti Energian sähkönmyynti on siirtynyt Oomi Energialle. Oomi on uusi sähkönmyyntiyhtiö, jossa yhdistyvät Lahti Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen voimat.

Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Lahti Energia pystyy muutoksen ansiosta kehittämään mm. kaukolämpöön liittyviä palveluita entistä laajemmiksi ja paremmiksi. Lahti Energian tytäryhtiö LE-Sähköverkko Oy jatkaa sähkönsiirtoa omalla alueellaan, eli sähkönsiirtoa muutos ei koske.

Oomin verkkosivut oomi.fiPalvelut parantuvat, paikallisuus säilyy

Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaidemme arkea helpottavat tuotteet ja palvelut. Asiakkaillemme muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa.

Asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään

Lahti Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti Oomin asiakkaiksi. Sähkön myyntisopimukset siirtyvät muuttumattomina uudelle myyntiyhtiölle. Asiakkaalta muutos ei siis vaadi toimenpiteitä. Sähkölasku tulee LE-Sähköverkon alueen asiakkaille jatkossakin yhdellä laskulla, kun sähkönmyyjänä on Oomi.


Usein kysyttyä