Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Tavoitteenamme on olla edistyksellinen ja innovatiivinen suunnannäyttäjä energia-alalla. Tärkeimmät tuotteemme ovat sähkö ja kaukolämpö sekä teollisuuden prosessienergiat. Vuonna 2016 konsernimme liikevaihto oli 174,3 miljoonaa euroa, ja työllistimme 204 henkilöä.

TYÖNJOHTAJA

Vahvistamme organisaatiotamme Kymijärvi III -rakennusprojektin ajaksi ja haemme vuoden 2019 loppuun saakka kestävään työsuhteeseen työnjohtajaa.

Tulet toimimaan sähkö-/automaatioasentajien työnjohtajana ja vastaamaan Kymijärven voimalaitoksen päivittäisestä sähkö-/automaatiokunnossapidosta. Tehtävään kuuluu lisäksi päivittäiseen kunnossapitoon liittyvien tavarahankintojen tekoa sekä tarvittaessa projektityöskentelyä. Osallistut oman vastuualueesi revisiotöiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä mekaanisen kunnossapidon ja voimalaitoksen käyttöorganisaation kanssa.

Tehtävä edellyttää insinöörin tai teknikon koulutusta automaatio- tai sähköalalta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta työnjohtajana toimimisesta tehdasympäristössä. Odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee olla myös hyvät tietotekniset taidot (Word, Excel, CADs). Sinulla tulee olla mahdollisuus osallistua päivystykseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvään maisemaan sekä ison talon edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatiomestari Kaj Westman, p. 044 723 5779 (7.12. klo 13–14.30 ja 11.–12.12. klo 13–14.30).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.12.2017 mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker otsikolla ”Työnjohtaja”.

  • Jaa tämä sivu