Matti Wallin

Myyntijohtaja


Lahti Energian tuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja -jäähdytys, maakaasu, teollisuuden prosessienergiat sekä muut energian tuottamiseen ja käyttämiseen liittyvät palvelut. Viime aikoina olemme panostaneet varsinkin uusien tuotteiden ja palvelujen, kuten lähienergiapalveluiden, aurinkosähköjärjestelmien ja sähköauton latauspisteiden, kehittämiseen.

Myyntijohtaja Matti Wallinilla on operatiivinen vastuu tuotteitamme ja palveluitamme myyvän kymmenhenkisen myyntiyksikön toiminnasta. Myyntiyksikkö on vastuussa kaikkien tuotteiden myynnistä ja asiakaspalvelusta. Uusien tuotteiden kehittelyn lisäksi tärkeimmät työtehtävät liittyvät mm. tuotteiden hinnoitteluun sekä tarjous- ja sopimusneuvotteluihin.

–Myyntiyksikössä kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita, joita tarjoamme joko itse tai kumppanuusverkostomme kautta.

Matti on koulutukseltaan energiatekniikan diplomi-insinööri. Ura Lahti Energialla alkoi aikoinaan kaukolämmön verkostosuunnittelun harjoittelijana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Matti on toiminut myynti-insinöörinä WTT Groupilla sekä tehnyt energiatekniikkaan liittyviä konsultointitöitä omassa yrityksessään.

–Vuonna 2013 aloitin Lahti Energialla projekti-insinöörinä NASTA-hankkeessa, jossa rakennettiin Nastolan ja Lahden yhdistävää kaukolämpölinjaa. Tehtäväni liittyivät aluksi kaukolämmön myyntiin öljylämmitteisille kiinteistöille NASTA-linjan alueella. Myöhemmin tehtäväkenttä laajeni käsittämään nykyiset tehtävät myyntiyksikön vetäjänä.

–Koen motivoivaksi sen, että voin itse vaikuttaa työni sisältöön. Meillä Lahti Energialla on hyvin kehitysmyönteinen ilmapiiri.

Katso kaikki uratarinat

  • Jaa tämä sivu