Aurinkoenergia käyttöön

Suomessa on järkevää tuottaa aurinkosähköä. Olemme Lahti Energialla paketoineet valmiiksi eri kokoisia aurinkosähköjärjestelmiä, joiden avulla pääset helposti tuottamaan aurinkosähköä ja nauttimaan osittaisesta energiaomavaraisuudesta.

Suomessa aurinkosähköjärjestelmät tuottavat suunnilleen saman verran kuin Keski-Euroopassa. Valoisat kevät- ja kesäpäivät kompensoivat pimeää syksyä ja talvea, mikä takaa hyvän tuoton täällä Pohjolassakin. Lisäksi aurinkopaneelit toimivat paremmin viileämmässä ilmassa, joten ne tarjoavat Suomessa paremman paneelikohtaisen tuoton kuin Keski-Euroopassa.

Teknisesti aurinkosähkön tuottajaksi ryhtyminen on helppoa. Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen annamme alustavan hinta-arvion, minkä jälkeen teemme kiinteistöön kartoituksen. Kartoituksen jälkeen tiedämme jo lopullisen asennushinnan. Pienkohteessa aurinkosähköjärjestelmä asennetaan tyypillisesti yhdessä päivässä. Huolehdimme prosessin sujuvuudesta koko asennuksen ajan. Ostamme myös mahdollisesti tuottamasi ylijäämäsähkön ja myymme sen edelleen verkossa muille asiakkaille.

Aurinkovoimala tuottaa sähköä jo muutaman viikon kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta. Yhtä nopeasti alkaa myös investoinnin takaisinmaksu. Järjestelmän pitkäikäisyyden ansiosta jokainen takaisinmaksuajan jälkeen tuotettu kilowattitunti on ilmaista energiaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous.

puh. 02918 02917
if.aigreneithal@aurinkosahkookhasoknirua

Laske oman talosi tuottopotentiaali aurinkoenergialaskurimme avulla!

Testaa millainen järjestelmä sopii sinun talosi katolle ja kuinka paljon voisit tuottaa aurinkoenergiaa.

Siirry laskuriin

 

  • Jaa tämä sivu