Muutto edessä? Sähkösopimuksen irtisanominen ja uuden sopimuksen tekeminen käyvät helposti!

Muutto edessä?

Ei huolta, nykyisen sähkösopimuksen irtisanominen ja uuden sopimuksen tekeminen käy helposti!

Oletko jo asiakkaamme?

Voit irtisanoa nykyisen sähkösopimuksen ja tehdä sopimuksen uuteen osoitteeseen helposti. Mikäli et tarvitse sopimusta uuteen osoitteeseen, voit irtisanoa nykyisen sopimuksen. Alla olevasta napista pääset kirjautumaan Online-palveluun. 

Tee muuttoilmoitus

Unohtuiko sopimuksen tekeminen?

Mikäli muuttopäivä on alle 3 päivän päässä, voit tehdä sopimuksen nopeasti asiakaspalvelussamme puhelimitse 02918 02917 (8,4 snt/min).

Voiko sähkösopimus olla samaan aikaan uudessa ja vanhassa osoitteessa?

Kyllä voi. Sähkösopimukset ovat osoitekohtaisia. Sopimus voi olla voimassa samaan aikaan uudessa ja vanhassa osoitteessa, jos esimerkiksi tarvitset sähköä uudessa osoitteessa, vaikka asut vielä vanhassa osoitteessa.

Muuttoilmoituksen voit tehdä Online-palvelussamme. Ilmoita poismuuttopäiväksi se päivä, kun viimeisen kerran tarvitset sähkössä vanhassa osoitteessa. Katkaisemme sähköt asunnosta seuraavana arkipäivänä, joten älä päätä sopimusta liian aikaisin.

Ilmoita sisäänmuuttopäiväksi uuteen osoitteeseen se päivä, kun tarvitset sähköä uudessa osoitteessa. Tee muuttoilmoitus kaksi viikkoa ennen sopimuksen alkamista, niin varmistat, että sinulla on sähköt kytkettynä uudessa osoitteessa, kun tarvitset sähköä.

Tee muuttoilmoitus

Vaihtuiko kiinteistönomistaja?

Kiinteistön omistajan vaihtuessa myös sähköliittymä vaihtaa yleensä omistajaa. Liittymä on irtainomaisuutta, joka ei siirry uudelle omistajalle automaattisesti, vaan sen siirrosta tulee kirjallisesti sopia.

Helpoin tapa huolehtia omistajan muutoksesta on mainita liittymän siirrosta kiinteistön kauppakirjassa tai tehdä omistajanvaihdos osapuolten välillä oheisella sopimuksella ja lähettämällä se osoitteeseen asiakaspalvelu@lahtienergia.fi.

Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

  • Jaa tämä sivu