Vaihda öljystä kaukolämpöön!

Nyt on oikea aika laittaa kodin vanhat öljylaitteet vaihtoon. Tilalle kannattaa valita kaukolämpö, joka on edullinen, luotettava ja ympäristöystävällinen lämmitystapa. Saat liittymän meiltä helposti avaimet käteen -palveluna.

1. Kaukolämpöä edullisesti kotiisi

Kun vaihdat öljylämmityksen kaukolämpöön, saat ELY-keskukselta 4 000 euron avustuksen. Autamme sinua mielellämme tukihakemuksen täyttämisessä. Saat kaukolämmön kotiisi avaimet käteen -palveluna puoleen hintaan ja teet samalla vastuullisen ympäristöteon.

  • Hinta normaalisti: 7 800 e
  • Hinta energiatuen jälkeen: 3 800 e
     

2. Säästä 1 000 e liittymismaksusta

Voit säästää vielä 1 000 euroa lisää, kun teet sopimuksen liittymisestä 31.5.2021 mennessä. Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

  • Liittymismaksu normaalisti 3 600 € (alviton)
  • Liittymismaksu 31.5.2021 saakka: 2 600 e (alviton)
     

3. Valitse helppo avaimet käteen -palvelu!

Jos haluat liittyä kaukolämpöön, voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta.

  • Helpoin vaihtoehto on avaimet käteen -palvelu, jossa asiantuntijamme hoitavat kaiken puolestasi. Palvelu sisältää kaukolämpölaitteet asennuksineen (5 200 e). Lisäksi puramme ja viemme samalla halutessasi vanhat laitteesi pois.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia lämmönjakolaitteesi itse, jolloin me huolehdimme ainoastaan kaukolämpöliittymän asennuksesta.

Kaukolämmön asennustyön osuus on noin 1 600 € (alv 24 %), josta voit hakea kotitalousvähennystä. Otathan kuitenkin huomioon, ettet voi hakea vähennystä, jos saat jo ELY-keskuksen energiatukea. Tutustu myös Motivan Öljystä uusiutuviin -oppaaseen, jossa on hyviä vinkkejä öljylämmityksestä luopumiseen.

4. Lue, miksi Hannele Kallioinen vaihtoi öljystä kaukolämpöön!

Vääksyläinen Hannele Kallioinen nauttii kaukolämmön helppoudesta ja ekologisuudesta jatkuvan öljyn kyttäämisen sijaan.

- Kaukolämpö yksinkertaistaa koko asian. Pyysin Lahti Energialta avaimet käteen -tarjouksen, johon sitten päädyimme. En tiennyt investointia tehdessä, että Vääksyn kaukolämpökeskus muutetaan biohakevoimalaksi. Upea juttuhan se on.

5. Ota yhteyttä!

Kysy lisää ja tilaa ilmainen suunnittelukäynti!

Pasi Valjakka
asiakkuuspäällikkö
029 000 8386
kaukolampo@lahtienergia.fi