Vihreä lämpö – lämmitä ilman hiilidioksidipäästöjä!

Haluatko lämmittää kiinteistöjäsi täysin CO2-päästöttömästi? Ilmastovastuullinen lämmittäjä valitsee Vihreän lämmön, joka on jopa vieläkin vihreämpää kuin tavallinen lahtelainen kaukolämpö.

Lue kokemuksia Vihreästä lämmöstä!

Vihreä lämpö on helppo ja luotettava tapa vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöt nollaan. Jo tavallinen lahtelainen kaukolämpö on lähes hiilineutraalia, koska tuotamme lämpöä uusiutuvista bio- ja kierrätyspolttoaineista. Voit kuitenkin valita vieläkin paremman vaihtoehdon – Vihreän lämmön. Lue täältä Vihreän lämmön tuoteseloste!

Vihreä lämpö on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaillemme – niin yrityksille kuin koteihinkin. Haluatko lämmittää myös kotiasi entistä vihreämmin? Lue lisää täältä! 
 

Mitä on Vihreä lämpö?

1. Ilmastoteko.

Vihreä lämpö on 100-prosenttisesti hiilidioksidipäästötöntä. Tee ilmastoteko ja lämmitä yrityksesi kiinteistöjä entistäkin kestävämmin! Vihreä lämpö sopii ympäristötietoiselle kaukolämmittäjälle, jolle "lähes päästötön" ei riitä.

2. Kaukolämmön lisätuote.

Saat Vihreän lämmön voimassaolevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja. Vihreä lämpö kattaa kaiken käyttöpaikalla kulutetun kaukolämmön. 

Vihreä_lämpö_tunnus_72dpi.png

3. Todennettu. 

Lämmön tuotantoon käytettävien polttoaineiden alkuperä todennetaan vuosittain. Sinä voit vain nauttia entistäkin ympäristöystävällisemmästä lämmöstä.

4. Joustava.

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa ja jopa takautuvasti. Sopimus astuu voimaan valintasi mukaan heti seuraavan kuukauden alusta tai kuluvan vuoden alusta alkaen.

5. Kilpailukykyinen.

Vihreän lämmön hinta on 0,8 €/MWh (alv 0 %), ja se lasketaan kaukolämmön kulutuksen mukaan. Halutessasi hintaan sisältyvät myös sähköinen verkkosivubanneri yrityksesi käyttöön sekä tuotteen alkuperätodistus.
 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä vihreän energian asiantuntijaamme:

Santeri Pusa
kaukolampo@lahtienergia.fi
02917 02921
 

Tilaa Vihreä lämpö yritykseesi!

Lämmityksesi päästöttömyys on vain yhden klikkauksen päässä! Täytä vain alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja varmistamme tilauksen.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Captcha-koodi

  • Jaa tämä sivu