Sähköautoilun edistäjä

Sähköautoilu yleistyy yhä kiihtyvällä vauhdilla niin meillä kuin maailmalla. Olemme jo vuosia edistäneet sähköautoilua investoimalla sähköautojen latauspisteisiin. Nyt tarjoamme osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Perustimme ensimmäiset sähköautojen latauspisteet Kauppakadulla sijaitsevan toimitilamme eteen vuonna 2010. Ne olivat myös ensimmäiset latauspisteet Lahdessa. Sähköautoja yhtiömme käytössä on ollut vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2013 olimme perustamassa sähköisen liikenteen latausoperaattoria Liikennevirta Oy:tä , joka tarjoaa nykyisin älykkään latauksen palveluita koko Suomeen. Liikennevirran sähköauton latauspalvelu on palkittu vuonna 2017 älykkään liikenteen eMove360° -tapahtumassa Saksassa.

Rakennamme sähköautojen latauspisteitä asiakaskiinteistöjemme pihaan vaivattomana avaimet käteen -toimituksena. Halutessasi voit myös vuokrata latauspisteen. Palvelusopimuksella viet kiinteistösi sähköisen liikenteen aikakaudelle ja tuot liikennejärjestelyt huolettomasti nykyaikaan. Tulevaisuudessa kauttamme on mahdollista hankkia myös sähköautoja.

Ota yhteyttä meihin, kun olet kiinnostunut sähköisestä liikenteestä, kuten latauspisteistä, yrityskäyttöön tarjottavista sähköautoista tai yhteiskäyttöautomalleista.

  • Jaa tämä sivu