Luotettavaa sähkönjakelua

Lahden ja ympäristökuntien sähkönjakelusta sekä siihen liittyvistä palveluista huolehtii Lahti Energia Sähköverkko Oy. Jakeluverkkomme ulottuu Lahden ja Hollolan lisäksi osaan Iittiä, Hämeenkoskea sekä Asikkalaa.

Kehitämme sähköverkkoamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja luotettavammin sähkön siirtämisessä koteihin ja yrityksiin. Olemme kaupunkiverkkona maan edullisimpia siirtoyhtiöitä.

Sähkön toimituksen lisäksi huolehdimme jakelualueemme sähkömittareista sekä tarjoamme asiakkaillemme erilaisia neuvontapalveluja.

Sähkön siirto ja myynti on eriytetty toisistaan. Vaikka kilpailuttaisitkin sähkösopimuksesi, sähkönsiirto tulee aina paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä.

Lahti Energia Sähköverkko Oy on Lahti Energia Oy:n itsenäinen tytäryhtiö.

Vikapalvelu

Sähkön jakeluhäiriöt syntyvät useimmiten puun kaatumisesta sähkölinjan päälle myrskyn tai märän lumen seurauksena. Puun kaatuminen puolestaan aiheuttaa paikallisen katkoksen. Myös korjausten ja huoltojen aikana voi tapahtua jakeluhäiriöitä. Pyrimme ilmoittamaan tiedossamme olevista jakelukeskeytyksistä hyvissä ajoin etukäteen.

Häiriötiedotteista voit seurata Lahti Energia Sähköverkon alueella olevia sähkönjakeluhäiriöitä ja työkatkoja.

Pitkät sähkökatkot ovat harvinaisia, mutta sellaisen sattuessa sinulla on mahdollisuus saada korvausta. Lue lisää täältä!

Vikailmoitukset maksuttomasti

Käyttökeskuksemme valvoo sähköverkkoa ympäri vuorokauden. Ilmoita havaitsemasi sähköhäiriöt maksuttomiin numeroihimme:

Sähkön jakeluhäiriöt 0800 397 245
Kaukolämmön jakeluhäiriöt 0800 397 244
Ulkovalaistusviat 0800 397 248
Liikennevaloviat 0800 397 245

Sähkönmyyjä, täältä löydät tietoa läpilaskutuksesta!