Monipuolinen ja vastuullinen energia-alan yritys

Lahti Energia on lahtelaisten energiayhtiö, joka tuottaa asiakkailleen huolettomia energiaratkaisuja.

Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö.

Yritysesittely

Yritysesittely

Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä paikallisilla kierrätys- ja biopolttoaineilla sekä räätälöityjä energiaratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille.

Historia

Historia

Lahti Energia on runsaan sadan vuoden aikana kehittynyt moderniksi energiakonserniksi ja kestävien energiaratkaisujen edelläkävijäksi. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme, jonka varrella olemme usein näytteet suuntaa energia-alalle.

Energiantuotanto

Energiantuotanto

Tuotamme sähköä ja lämpöä Lahdessa Kymijärven voimalaitoksilla. Talvikaudella käytämme lämmöntuotantoon myös eri puolella jakeluverkkoa sijaitsevia pienlaitoksia.

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Lahti Energia on avoin, yhteiskunnassa mukana oleva energiayhtiö. Vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, uteliaisuus ja aktiivisuus ovat se arvopohja, jolta rakennamme puhdasta ja hyvinvoivaa kaupunkiympäristöä.

Työnhakijalle

Työnhakijalle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Tutustu lahtienergialaisten uratarinoihin!

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus

Me Lahti Energialla haluamme osallistua monipuolisesti paikallisyhteisömme kehitykseen. Tuemme hankkeita ja toimijoita, jotka lisäävät alueemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Lahti Energia Sähköverkko Oy

Lahti Energia Sähköverkko Oy

Lahden ja ympäristökuntien sähkönjakelusta sekä siihen liittyvistä palveluista huolehtii Lahti Energia Sähköverkko Oy. Jakeluverkkomme ulottuu Lahden ja Hollolan lisäksi osaan Iittiä, Hämeenkoskea sekä Asikkalaa.