Kuva: Lauri Rotko

Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Meillä Lahti Energialla työskentelee yli 200 eri alan ammattilaista.

Joukkoomme kuuluu nuoria kykyjä sekä jo kokeneempia konkareita. Meillä viihdytäänkin töissä pitkään – pisimmät työsuhteet ovat kestäneet jopa 40 vuotta. Jotta jatkossakin näin olisi, mittaamme toimintaamme säännöllisesti ja muutamme tarvittaessa kurssia.

Tarjoamme henkilöstöllemme motivoivan työn, mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tule mukaan energiseen joukkoomme!

Vastuullisuus kaikessa toiminnassa

Toimintamme perusperiaatteita ovat vastuullisuus, avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Yhteisesti sovitut päämäärämme edistävät niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia sekä kestävää kehitystä. Paikallisena yhtiönä olemme antaneet oman panoksemme Lahden alueelliseen kehittymiseen. Tarjoamme vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille vastuullisia kesätyöpaikkoja.

Lue lisää vastuullisuusteoistamme!

Työhyvinvointi

Henkilöstömme työhyvinvoinnista ja-turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme. Henkilöstöstä pidetään Lahti Energialla hyvää huolta. Työhyvinvoinnista huolehtiminen onkin yksi syy siihen, miksi meillä viihdytään töissä niin pitkään.

Olemme asettaneet koko konsernin laajuiseksi tavoitteeksi nolla tapaturmaa. Henkilöstöä ja sidosryhmiä suojellaan työssä tapaturmilta ja turvallisuustasoa parannetaan jatkuvasti.

Tarjoamme henkilöstöllemme kattavan työterveyshuollon. Järjestämme myös yhteisiä virkistyspäiviä ja henkilöstötapahtumia. Lisäksi kehitämme aktiivisesti palkitsemiskäytäntöjämme. Säännöllisten kyselyiden avulla kuuntelemme henkilöstön mielipiteitä ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta.

Perheystävällisyys

Osallistumme Väestöliiton Tasa-arvo ja isät -hankkeeseen vuosina 2019–2021. Hankkeessa tutkittiin, miten isä- ja perheystävällisyyttä voidaan kehittää suomalaisilla työpaikoilla. Osallistumalla hankkeeseen Lahti Energia haluaa edistää päämäärätietoisesti työelämän tasa-arvoa. Lahti Energialle isä- ja perheystävällisyys tarkoittaa muun muassa:

  • hyviä etätyökäytäntöjä
  • yhdenmukaista ohjeistusta läpi organisaation
  • esihenkilöiden kouluttamista sekä esimerkillä johtamista

Tasa-arvo ja isät -hankkeen asiantuntijat ovat tutkineet Lahti Energian perheystävällisyyttä kysely- ja haastattelututkimuksilla. Hankkeesta syntyy suomalaisen työelämän kehittämiseen esimerkiksi tutkimusartikkeleita ja opinnäytetöitä. Perheystävällisyyshanketta rahoittaa Työsuojelurahasto. Hankkeeseen osallistuvat myös Kela ja Deloitte.

Katso videolta, mitä lahtienergialaiset kertovat työpaikkansa perheystävällisyydestä!

Tutustu myös näihin!

Uratarinat

Uratarinat

Joukossamme työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Lue, millaiselta työarki Lahti Energialla näyttää!

Rekrytointi

Rekrytointi

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Olisitko sinä pian yksi meistä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Opiskelijalle

Opiskelijalle

Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!