Kesätyöntekijöitä ulkona.

Kuva: Aki Loponen

Opiskelijalle

Tarjoamme vuosittain opiskelijoille työelämälähtöisiä harjoittelujaksoja ja opinnäytepaikkoja. Koulutusasteesta ja opintokokonaisuudesta riippumatta pidämme tärkeänä, että meillä pääsee tekemään oikeita asioita ja tuomaan esille omia vahvuuksia. 

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja pääset hakemaan ympäri vuoden.

Jätä hakemuksesi täällä!  

Opinnäytetyöt 

Meille on vuosien varrella tehty lähes 100 eri sisältöistä ja eri tasoista opinnäytetyötä. Tarjoamme vuosittain mahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille niin korkeakoulujen ja ammattikoulujen opinnäytetöihin kuin yliopistojen pro gradu- ja diplomitöihin. Jos olet kiinnostunut tekemään lopputyösi meille, niin esittele rohkeasti itsesi, ajatuksesi ja ehkä myös oma aihealue-ehdotuksesi hakemuksesi kautta. 

Tutustu irlantilaisen Alfredin kandityöhön! 

Harjoittelupaikat 

Jos olet kiinnostunut energia-alasta, niin saatat päästä meille jo peruskoulun työelämään tutustumisjaksolle. Mikäli etsit toisen asteen opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa niin kerrothan meille tarkemmin millainen harjoittelupaikka olisi sinulle mieleinen. Meille on tärkeää, että pääsisit harjoittelusi aikana soveltamaan koulun penkillä opittua ja myös oppimaan lisää. Toivomme, että harjoittelusi aikana myös me opimme sinulta uusia ajatuksia ja ideoita!   

Opiskelijoiden ja kesätyöntekijöiden tarinoita

Kesätöissä Kymijärven voimalaitoksella

Kesätöissä Kymijärven voimalaitoksella

Kymijärven voimalaitos on monipuolinen työympäristö. Kesätyöt voimalaitoksella voivat olla sähköautomaation kunnossapidossa, konekunnossapidossa sekä voimalaitoksen käyttöryhmässä. Lisäksi töitä on piha- ja ulkoalueiden kunnossapidossa ja siivouksessa.

Kesätyönä kaukolämpö

Kesätyönä kaukolämpö

Kaukolämpötiimissä kesätöihin kuuluu kaukolämpöverkon suunnittelu-, rakennuttamis- ja kunnossapitotehtäviä. Työ on liikkuvaista ja tehtäviä löytyy lämpökeskusten, prosessilämpökeskusten ja kaukolämpöverkon parista.

Kesä Kauppakadun toimistolla

Kesä Kauppakadun toimistolla

Lahti Energian toimistolla Kauppakadulla työskentelee usean eri alan ammattilaisia. Lahden keskustan liepeillä sijaitsevasta toimistosta löytyy esimerkiksi HR:n, mittauksen, viestinnän sekä sähkö- ja kaukolämpöverkon tiimien tiloja.

Tutustu myös näihin!

Uratarinat

Uratarinat

Joukossamme työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Lue, millaiselta työarki Lahti Energialla näyttää!

Lahti Energia työnantajana

Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Lue lisää, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Rekrytointi

Rekrytointi

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Olisitko sinä pian yksi meistä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!