Kaukolämpöasentaja

Janne Torikka työskentelee Lahti Energialla kaukolämpöasentajana. Lue, mikä hänen mielestään työssä on mukavinta!

Jannen työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakkaiden neuvontaa, lämmönjakokeskusten tarkastuksia sekä huoltotehtäviä. Työssään hän tekee myös kaukolämpöverkon ylläpitoon liittyviä työtehtäviä.

Janne on koulutukseltaan puuseppä sekä kaukolämpöasentaja, mutta on kouluttautunut edelleen myös kaukolämpömestariksi asti. Janne on työskennellyt Lahti Energialla useita vuosia erilaisissa tehtävissä. Ennen kaukolämpöasentajaksi siirtymistä hän työskenteli esimerkiksi maanrakennusmiehenä.

”Olen saanut mahdollisuuden kehittyä työssäni, mistä olen hyvin kiitollinen. Nyt reilun 11 vuoden jälkeen viihdyn edelleen työssäni Lahti Energialla.”

Ura Lahti Energialla alkoi kuitenkin jo paljon aiemmin, sillä Janne on ollut monena vuonna kesätöissä Lahti Energialla. Kesäisin Janne työskenteli esimerkiksi varastomiehenä, kartoituksessa ja maanrakennushommissa. Ennen nykyisiä työtehtäviä hän on työskennellyt myös logistiikka-alalla ja tuotantotyöntekijänä Hartwallilla.

– Meillä on loistava työporukka ja koen, että työnantaja arvostaa työpanostani ja luottaa siihen, että hommat tulevat tehdyiksi.

Jannen mielestä hänen työssään on mukavinta sen monipuolisuus, joka on lisääntynyt työtehtävien muuttuessa.

– Olen saanut mahdollisuuden kehittyä työssäni, mistä olen hyvin kiitollinen. Nyt reilun 11 vuoden jälkeen viihdyn edelleen työssäni Lahti Energialla.