Talouspäällikkö

Talouspäällikkö Anna-Liisa Gullstén toimii Lahti Energialla taloushallintotiimin esimiehenä. Lue, mitä hänen työtehtäviinsä kuuluu!

Taloushallintotiimi huolehtii konsernin kirjanpidosta, ostoreskontrasta, työlaskutuksesta, vakuuksien hallinnoinnista ja maksuliikenteestä. Vuoden merkittävimmät tehtävät ovat tilinpäätöksen tekeminen ja budjetin laatiminen.

Talouspäällikön monipuoliseen työnkuvaan kuuluu esimiestehtävien lisäksi mm. polttoaineiden käytön ja varastojen kontrollointi, erilaisten sisäisten laskelmien tekeminen, kilpailija-analyysit sekä liiketoimintayksiköiden ja johdon raportointi.

–Lisäksi järjestän talon sisäisiä taloushallinnon koulutuksia esimerkiksi budjetoinnista, projektien taloudellisesta seurannasta ja PTS-laskelmista (pitkän tähtäimen suunnitelmat).

”Talouspäällikön työ edellyttää tarkkuutta, alan ymmärtämistä ja suurten kokonaisuuksien hallintaa. Organisointitaidoista on ollut ehdottomasti hyötyä.”

Anna-Liisa on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi. Ennen energia-alalle siirtymistään hän ehti työskennellä 18 vuotta hotelli- ja ravintola-alalla eri puolilla Suomea. Aikaisemmassa työssään hän piti erityisesti suurten tapahtumien järjestämisestä.

–Talouspäällikön työ edellyttää tarkkuutta, alan ymmärtämistä ja suurten kokonaisuuksien hallintaa. Nykyisessä työssä organisointitaidoista on ollut ehdottomasti hyötyä.