Etusivu > Lämmitys > Vaihda e-laskuun

Siirry sinäkin ekologiseen e-laskuun!

E-laskun edut pähkinänkuoressa:

  • HELPPO - laskun tietoja ei tarvitse itse näppäillä
  • NOPEA - hyväksyt laskun maksuun nappia painamalla
  • TURVALLINEN - luotettava tunnistus pankkitunnuksilla, laskut arkistoituvat verkkopankkiin
  • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN - laskuista ei tule jätettä

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat paperilaskun sijaan sähköisesti suoraan verkkopankkiisi. Laskujen maksaminen sujuu verkossa nopeasti, helposti ja turvallisesti. Samalla säästyy paperia ja energiaa.

Helppoa

E-laskun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta! Saat laskun suoraan verkkopankkiisi, mistä voit muutamalla klikkauksella maksaa laskuusi ilman näppäilyvirheiden vaaraa. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että laskusi hukkuisi postissa tai menisi väärään osoitteeseen.

Nopeaa

E-laskun maksaminen on nopeaa! E-lasku on ulkonäöltään aivan kuten paperilaskusi. Kaikki tiedot, kuten viite- ja tilinumerot, ovat laskussa valmiina eikä niitä tarvitse erikseen näppäillä. Riittää kun tarkistat ja hyväksyt laskusi yhdellä napin painalluksella. Halutessasi voit valita myös automaattisen maksamisen verkkopankistasi.

Turvallista

E-lasku helpottaa elämääsi, sillä voit maksaa laskusi ajasta ja paikasta riippumatta, missä ja milloin tahansa! Kaikki laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja voit tarkastella niitä myöhemmin. E-laskun turvallisuus on myös huippuluokkaa, sillä pankit tunnistavat tarkkaan laskun osapuolet. Verkkopankkiin voi lähettää laskuja vain sopimuksen tehnyt yritys ja niihin pääsee käsiksi vain pankkitunnusten haltija.

Ympäristöystävällistä

E-lasku on erittäin ekologinen valinta! E-lasku tulee suoraan verkkopankkiisi, joten se ei kuluta paperia eikä siten tuota minkäänlaista jätettä.

Lisätietoja saat omasta pankistasi ja osoitteesta www.e-lasku.info  (avaa uuden selainikkunan).

Toimi näin:

  • Mene omaan verkkopankkiisi ja kirjaudu sisään
  • Valitse verkkopankistasi E-laskut ja tilaa e-laskuja
  • Lisää Lahti Energia laskuttajaksesi ja syötä laskutussopimus- ja asiakasnumerosi, jotka löydät edellisestä laskustasi.
  • Riippuen siitä, milloin teit e-laskutussopimuksen, seuraava laskusi saattaa vielä saapua kirjeitse, mutta siitä eteenpäin lähetämme laskun sähköisesti verkkopankkiisi.
  • Kun saat laskun verkkopankkiisi, sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku veloitettavaksi tililtäsi. Voit myös valita automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan suoraan tililtäsi.