Muut palvelut

Johtonäytöt

Johtonäytöt

Kun teet kaivutöitä, varmistathan, ettei kaivureitilläsi ole sähkökaapeleita, lämpöputkia tai muuta kunnallistekniikkaa. Johtojen sijainnin selvittämiseksi sinun on tarvittaessa tilattava johtonäyttö.

Lukitukset

Lukitukset

Energiahuollon toimijoiden on päästävä kaukolämpölaitteiden luo viivytyksettä vuorokaudenajasta riippumatta. Kiinteistön omistaja vastaa sisäänpääsystä. Varmin tapa järjestää sisäänpääsy on asentaa kiinteistöön avainsäilö eli putkilukko.

Puunkaatoapu

Puunkaatoapu

Autamme sinua kaataamaan sähkölinjan läheisyydessä olevan puun turvallisesti. Puunkaatoa varten tarvitset metsurin tai ammattitaitoisen sahaajan sekä asiantuntijamme turvaamaan sähkölinjan kaadon aikana.

Korvaukset sähkökatkosta

Korvaukset sähkökatkosta

Jos sähkökatko yllättää, sinulla on mahdollisuus saada kahdenlaista korvausta: vakio- tai vahingonkorvausta. Lue lisää korvausperusteista täältä!

Ohjeita sähkökatkon varalle

Ohjeita sähkökatkon varalle

Yleensä sähkökatko on ohi ennen kuin ehdit tehdä asialle mitään. Etenkin taajamissa häiriöt ovat lyhytkestoisia ja harvinaisia. Pitkä sähkökatkos on erittäin harvinainen, mutta siihenkin kannattaa varautua. Katso vinkit täältä!

Energiayhteisö

Energiayhteisö

Energiayhteisöä perustettaessa taloyhtiö tai muu yhteenliittymä sopii, miten itse tuotettu sähkö jaetaan. Omalla tuotannolla pienennetään sähkölaskua arvonlisä- ja sähköveroineen.