Rakentajan energiapalvelut nopeasti ja helposti

Oletko rakentamassa Lahdessa tai lähialueella? Palvelemme ja autamme sinua kaikissa sähköliittymiin ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Sähköliittymät rakentajalle

Sähköliittymät rakentajalle

Tilaa työmaasähkö ja uusi sähköliittymä tai tee pientuotantoilmoitus. Voit myös suurentaa tai purkaa sähköliittymäsi tai ottaa ylläpidossa olevan liittymän uudelleen käyttöön.

Sähköurakoitsijalle

Sähköurakoitsijalle

Oletko sähköalan ammattilainen? Kokosimme sinulle tietopankin liittymien kytkemisestä ja mittaroinnista, työmaasähköstä sekä lukituksista. Myös sähköurakoitsijan tärkeät lomakkeet löytyvät täältä.

Kaukolämpö rakentajalle

Kaukolämpö rakentajalle

Rakennatko uutta, remontoitko vanhaa? Tästä osiosta löydät tietoa mm. kaukolämpöliittymistä, hybridikytkennöistä sekä kaukolämmön saatavuudesta.

Muut palvelut

Muut palvelut

Tilaa johtonäyttö, puunkaatoapua tai avainsäilö tai tutustu korvauksiin sähkökatkoista.

Hinnastot ja sopimusehdot

Hinnastot ja sopimusehdot

Kokosimme kaikki hinnat ja sopimusehdot yhdelle sivulle. Löydät ne täältä.

Sähköliittymällä tarkoitetaan kaapelia, joka liittää kiinteistön sähköverkkoon. Käyttöpaikka tarkoittaa puolestaan asuntoa tai muuta tilaa, jonka sähkönkulutusta mitataan mittarin avulla. Yhdessä käyttöpaikassa on aina yksi mittari. Sähköliittymässä voi olla yksi tai useita käyttöpaikkoja.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Olemme koostaneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi sähkösopimuksiin, laskutukseen ja OmaWattiin.

Katso kaikki yhteystietomme Katso kaikki kysymykset