Lahden Talot

Lahden Talot

Lahden Talojen kiinteistöt lämmitetään Lahti Energian Vihreällä lämmöllä, joka saadaan uusiutuvasta energiasta. Siitä ei tule lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Vihreän lämmön käyttöönotto […]

Kalliolan koulu

Kalliolan koulu

Kalliolan koulu oli kaukana kaukolämmöstä, joten koululle toimitettiin oma ympäristöystävällinen energiaratkaisu elinkaarimallilla.

Fazer Mylly

Fazer Mylly

Fazer Mylly käyttää tuotannossaan Lahti Energian toimittamaa kaukolämpöä, kaasua ja höyryä. Kaukolämpöä käytetään kiinteistöjen lämmittämiseen, ja se tuotetaan pääasiallisesti lämmön ja sähkön yhteistuotannolla Kymijärven voimalaitoksella. Kaasua käytetään tuotannon prosesseissa tuottamaan lämpöä.

Rapala

Rapala

Lahti Energia toimittaa kalastusvälineyritys Rapalalle ympäristöystävällistä kaukolämpöä. Tehtaan energiankulutusta seurataan helposti Reiot- olosuhde- ja kulutuksenseurantapalvelulla.

As. Oy Anianmäki

As. Oy Anianmäki

Vääksyläinen asunto-osakeyhtiö Anianmäki lämpiää kaukolämmöllä kiinteään kuukausihintaan. Kaukolämpö 2.0 -palvelussa Lahti Energia vastaa sekä kaukolämpölaitteista että niiden ylläpidosta. Reiot-palvelun avulla yhtiössä seurataan myös kiinteistön lämpötilaa ja ilmankosteutta.

Maakunnan lasi

Maakunnan lasi

Lahtelainen Maakunnan Lasi ostaa Lahti Energialta kaukolämpöä kiinteään kuukausihintaan. Kiinteistöriskejä hallitaan puolestaan Reiot- olosuhde- ja kulutuksenseurantapalvelulla.