As. Oy Anianmäki

Asunto-osakeyhtiö Anianmäki on Lahti Energian Kaukolämpö 2.0 -palvelun asiakas. Anianmäellä lämmityskustannukset jakautuvat tasaisesti joka kuukaudelle vuodenajasta ja säänvaihteluista riippumatta. Parasta ovat kuitenkin ratkaisun tuoma huoltovapaus ja lämmönjakelun varmuus.

Anianmäellä on käytössä myös kuukausimaksullinen Reiot-olosuhde- ja kulutuksenseurantapalvelu. Reiotin tuottaman datan avulla saadaan optimoitua kiinteistön lämmitystä ja ilmanvaihtoa, jotta lämmityskustannukset pysyvät aisoissa.

Lisäksi hälytysjärjestelmä ilmoittaa kulutuspoikkeamista, jotta Anianmäellä voidaan reagoida niihin nopeasti. Aktiivisella seurannalla voidaan näin välttää kiinteistövahinkojen syntymistä. Reiot-palvelun kehittämistä jatketaan edelleen taloyhtiön ja osakkeenomistajien tarpeita ajatellen.

 Halusimme katsoa nokkaamme pidemmälle. Laskelmat osoittavat, että ratkaisu palvelee taloyhtiötämme pitkällä tähtäimellä hyvin. Lämmönjakohuoneemme on nyt täysin Lahti Energian hallussa. Jos huollon tai laitteiston tarvetta ilmaantuu, he hoitavat sen puolestamme. Yllättäviä menoja ei taloyhtiölle tule.

Juha Siltala, As. Oy Anianmäki