Vastaanota laskusi jatkossa sähköisesti

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta. Kun vaihdat paperilaskusi sähköiseen, vähennät paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamia päästöjä. Valittavanasi on kaksi sähköistä vaihtoehtoa, e-lasku sekä digipostipalvelu Kivra.

Tilaa e-lasku pankistasi

E-lasku tekee laskujen maksamisesta helppoa, sillä laskutiedot ovat verkkopankissasi valmiina ja maksat laskusi nopeasti yhdellä napin painalluksella. Voit tilata e-laskun oman verkkopankkisi kautta. Tiedot e-laskun tilaamista varten löydät laskun maksutiedoista.

Jos olet Lahti Energia Sähköverkon asiakas, voit tilata e-laskun myös lomakkeella, jolloin saat e-laskutilauksen hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiisi.

Tilaa Lahti Energia Sähköverkon e-lasku lomakkeella

Kerää digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Kivra on digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ympäristöystävällistä digipostia. Lataamalla ilmaisen Kivra-sovelluksen voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivran käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimella ja sähköpostilla ma–pe klo 8–16. OmaWatissa voit asioida ympäri vuorokauden.