Näin tilaat uuden sähköliittymän

  1. Täytä ensimmäiseksi Tilaa uusi sähköliittymä -lomake. Olethan ajoissa liikkeellä, koska liittymän suunnittelu ja rakentaminen saattavat kestää 1–6 kuukautta.
  2. Lähetämme sinulle liittymissopimuksen allekirjoitettavaksi. Jos sopimuksessa on korjattavaa, otathan yhteyttä verkkopalveluumme (liittymat@lahtienergia.fi). Saat laskun, kun sopimus on allekirjoitettu ja kun olemme rakentaneet liittymiskaapelin liittämiskohtaan saakka.
  3. Urakoitsija tilaa sähköliittymälle kytkennän ja mittaroinnin täyttämällä lomakkeen, kun sähkölaitteisto on tarkastettu käyttöönottoa varten. Jos kiinteistössä tarvitaan useita mittareita, urakoitsija täyttää myös monimittarointi-ilmoituksen.
  4. Tee sähkösopimus valitsemasi sähköyhtiön kanssa. Kaikilla kiinteistösi käyttöpaikoilla tulee olla sähkösopimus ennen mittareiden asennusta. Pyrimme asentamaan sähkönkulutusmittarit 14 vuorokauden kuluessa myyntisopimuksen rekisteröitymisestä.
  5. Kytkemme sähköliittymän ja asennamme mittarit käyttöpaikoille. Sopimukset astuvat voimaan, kun mittari on asennettu.

Jos tarvitset työmaasähköä, teethän tilauksen erikseen. Työmaasähkön kytkennästä veloitetaan erikseen Palveluhinnastomme mukaisesti. Hintaan kuuluu sekä liittymän kytkentä että irrotus.

Tilaa uusi sähköliittymä täältä!