Sosiaalinen vastuu

Henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus ovat toimintamme ydinasioita. Vahva osaamisemme tekee meistä luotettavan energiapalvelukumppanin asiakkaille. Lisäksi tuotamme hyvinvointia kaikille lahtelaisille tukemalla monipuolisesti paikallista toimintaa.

Lahti Energian vastuullisuusraportti

Tutustu vuoden 2021 vastuullisuusraporttiin!

Asiakkaat

Asiakkaat

Meille on tärkeää pitää kodit lämpiminä ja valoisina sekä koneet ja laitteet käynnissä. Näin asukkaat voivat keskittyä elämiseen ja yritykset ydinliiketoimintaansa. Lue lisää, miten palvelemme asiakkaitamme!

Henkilöstö

Henkilöstö

Henkilöstön työturvallisuus ja -hyvinvointi ovat tärkeä osa konsernin toimintaa. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla laajennetut työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Turvallisuus

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme ja urakoitsijoillemme turvallisen työpaikan. Tavoittelemme nollaa tapaturmaa, mikä on energia-alalla kunnianhimoinen tavoite. Lue lisää turvallisuustyöstämme!

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus

Me Lahti Energialla haluamme osallistua monipuolisesti paikallisyhteisömme kehitykseen. Tuemme hankkeita ja toimijoita, jotka lisäävät alueemme ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Radiomastot

Radiomastot

Värivalaistut radiomastot elävöittävät Lahden ilmettä pimeään talviaikaan. Valoshow on nähtävillä syksy- ja talvi-iltoina perjantaina ja lauantaina klo 19–00.