Kuva: Visit Lahti/Niklas Rekola

Vastuullista energiapalvelua kaikkiin tarpeisiin

Me Lahti Energialla huolehdimme siitä, että kaupunkilaisten arki sujuu kuin huomaamatta. Teemme työmme huolella, jotta kodit pysyvät lämpiminä ja valoisina ja jotta koneet ja laitteet pysyvät käynnissä. Luotettavan energiantuotannon ansiosta asukkaat voivat keskittyä elämiseen ja yritykset ydinliiketoimintaansa.

Meille on tärkeää tuottaa energiaa kestävästi. Energiakäännöksellä olemme varmistaneet, että asiakkaamme saavat koteihinsa ja muihin kiinteistöihinsä ”huoletonta energiaa vastuullisesti”. Uusiutuvan energiantuotannon ansiosta asumisen päästöt vähenevät. Tästä hyötyvät niin kaupunkilaiset kuin Lahden alueen yrityksetkin. Teemme vastuullisesta energiankulutuksesta helppoa asiakkaillemme.

Energia-asiat näkyviksi

Olemme asiakkaidemme kumppani myös energiansäästössä ja energiatehokkuusratkaisuissa. Online-palvelu OmaWatissa asiakkaamme voivat seurata omaa energiankulutustaan ja tehdä havaintoja, jotka ohjaavat ja kannustavat säästämään energiaa.

Taloyhtiöt, isännöitsijät, kunnat ja yritykset voivat seurata kiinteistöjensä olosuhteita kokonaisvaltaisesti myös Reiot-palvelun avulla.

Arkeen sopivia ratkaisuja

Me lahtienergialaiset kehitämme uusia palveluita aina asiakkaan tarpeista käsin. Meille on tärkeää, että energiaratkaisut sopivat saumattomasti osaksi arkea.

Energia-alan asiantuntijoina etsimme parhaat ratkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan energiaratkaisuihinsa, ja lopputulos räätälöidään sopivaksi yhdessä. Yhteistyötä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan: ilmastonmuutos haastaa meidät kaikki ottamaan nopeasti pitkiä askeleita myös kestävissä energiavalinnoissa.

Uusi täydentää vanhaa

Kaukolämpö sekä sähkön ja lämmön yhteistuotanto ovat perinteisiä ja hyviksi todettuja energiaratkaisuja. Yli 90 prosenttia lahtelaisista lämmittää kiinteistöjään kaukolämmöllä. Meidän velvollisuutemme on huolehtia siitä, että kaukolämpöverkkomme toimii erinomaisesti jatkossakin. Se edellyttää, että jatkamme verkon perusparantamisen pitkiä, vuosikymmenien mittaisia perinteitä varmalla osaamisellamme.

Samalla kehitämme kaukolämmön rinnalle uusia, täydentäviä tuotteita ja palveluita. Esimerkiksi Huoleton lämpö auttaa taloyhtiöitä pitämään helposti huolta kaukolämpölaitteistaan sekä hallitsemaan lämmityskustannuksia. Vihreällä lämmöllä asiakkaamme voivat puolestaan lämmittää täysin ilman hiilidioksidipäästöjä.