Kaukolämpö taloyhtiölle

Oheen on tiivistetty, miksi etenkin lahtelaisesta kaukolämmöstä on syytä olla ylpeä. Alemmas on koottu aiheeseen liittyviä sivuja ja kaukolämmön lisäpalveluita.

Jos taloyhtiölläsi on kaukolämpö ja harkitsette jotain toista lämmitysmuotoa, otathan yhteyttä, niin voidaan vilkaista esimerkiksi kustannuslaskelmia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous kaukolämmöstä!

Jarmo Virtanen

Jarmo Virtanen

Myyntipäällikkö (taloyhtiöt)
029 000 8153
jarmo.virtanen@lahtienergia.fi

Kaukolämpö

ma–pe klo 9–15

02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

Kaukolämpö on kaikkea tätä:

Huoletonta ja nykyaikaista

Kaukolämmön toimitusvarmuus on 99,98 % ja toimitusta valvotaan taukoamatta. Tutkimme ja toteutamme keinoja, joilla parannamme asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta ja luotettavuutta entisestään.

Vihreää ja paikallista

Lahti Energian kaukolämpö tuotetaan paikallisesti uusiutuvilla ja kierrätyspolttoaineilla. Suuri osa polttoaineista saadaan läheltä. Tarjoamme halukkaille myös täysin hiilineutraalia Vihreää lämpöä.

Kilpailukykyistä myös tulevaisuudessa

Uusiutuvien polttoaineiden käyttö voimalaitoksillamme varmistaa, että hinta pysyy kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Kaukolämmön elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyiset.

Teholämpö

Teholämpö

Lahti Energia uudistaa kaukolämmön hinnoittelumalliaan. Yrityksille, kuntatoimijoille, yhteisöille ja asunto-osakeyhtiöille otetaan käyttöön Teholämpö.

Tasalämpö

Tasalämpö

Tasalämpö on kaukolämpötuote yritys- ja taloyhtiöasiakkaille. Tuote on valittavissa käyttöpaikoille, joiden liittymän omistajalla on y-tunnus.

Vihreä lämpö kotiin

Vihreä lämpö kotiin

Lämmitä ilman hiilidioksidipäästöjä! Vihreä lämpö on helppo, edullinen ja luotettava tapa vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöt nollaan.

Kaukolämpö avaimet käteen

Kaukolämpö avaimet käteen

Liity kaukolämpöön vaivattomasti avaimet käteen -palvelulla. Asiantuntijamme laativat tarjouksen tarpeeseenne sopivasta ratkaisusta.

Taloyhtiön kaukolämpölaitteet

Taloyhtiön kaukolämpölaitteet

Kaukolämpölaitteet jakelevat lämpöä sopivasti tarpeen mukaan. Laitteet ovat pitkäikäiset ja luotettavat, mutta autamme mielellämme, jos jokin mietityttää.

Kaukolämmön alkuperä

Kaukolämmön alkuperä

Tänne on koottu lisätietoa, kuten kaukolämmön alkuperä ja päästökerroin sekä polttoaineisiin sisältyneet valmisteverot.

Kaukolämpöliittymä taloyhtiölle

Kaukolämpöliittymä taloyhtiölle

Liity kaukolämpöön täyttämällä lomake.