One 1:n ja e-Protechin liiketoiminnot yhdistyvät

Pori Energia ja Lahti Energia kasvattavat omistustaan One 1 Oy:ssä ja e-Protech Oy:ssä. Nykyiset henkilöomistajat jatkavat yritystensä toimitusjohtajina. Lahti Energia ja Pori Energia omistavat jatkossa molemmat yhtiöt tasaosuuksilla.

OmaWatissa on huoltokatko 9.–10.4.

Asiakastietojärjestelmäämme päivitetään perjantaina 9.4. klo 16 alkaen. Päivityksen aikana OmaWatti ei ole käytössä. Pahoittelemme huoltokatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Sammutamme valot Earth Hourin aikana lauantaina

Sammutamme julkisivuvalot klo 20.30–21.30 Kauppakadun pääkonttorilta, Kymijärven voimalaitokselta, radiomastoista ja Lahden kaupungintalolta. Lisäksi sammutamme valot kaupungintalon puistosta.

Haemme joukkoomme turvallisuusasiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen turvallisuusasiantuntijaa / -insinööriä. Toimit asiantuntijana turvallisuusasioissa ja tuet linjaorganisaatiota päivittäisessä turvallisuustyössä. Lue lisää ja hae mukaan vihreän energian tekijäksi 5.4. mennessä!

Kymijärven voimalaitosalueella pieni öljyvahinko

Kymijärven voimalaitosalueelta on joutunut sulamisvesien mukana vähäinen määrä öljyä Joutjokeen. Öljy on todennäköisesti hydrauliikkaöljyä ja peräisin alueella liikkuvista raskaista ajoneuvoista. Öljyvahingon torjuntatoimet on käynnistetty ja sulamisvedet johdettu öljynerotuskaivoihin.

Lahti Energia ylsi hyvään tulokseen

Lahti Energia -konsernin liikevoitto vuonna 2020 oli erittäin hyvä poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta. Uuden Kymijärvi III -tuotantolaitoksen ansiosta 95 prosenttia kaukolämmöstä tuotettiin uusiutuvilla energialähteillä.

Haemme asiantuntijaa sähköverkon liittymämyyntiin

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän kehittyvässä sähköverkkoyhtiössä, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit. Lue lisää ja hae joukkoomme 15.3. mennessä!

Sähköverkon johtoalueiden raivaus alkaa ensi viikolla

LE-Sähköverkko aloittaa ensi viikolla sähköverkon johtoalueiden raivaukset Länsi- ja Etelä-Lahdessa. Raivaukset tehdään maasta käsin 20 kV:n ja 0.4 kV:n sähkönjakeluverkon sekä Lahden kaupungin ulkovaloverkon alueella.