Muuta sähkösopimus uuteen kotiin

Kun kodin osoite muuttuu, mielessä on muutakin kuin tavaroiden pakkaamista. Lahti Energian Online-palvelu on oiva apu sähkösopimusasioissa.

Voiko sähkösopimus olla samaan aikaan uudessa ja vanhassa osoitteessa?

Kyllä voi. Sähkösopimukset ovat osoitekohtaisia. Sopimus voi olla voimassa samaan aikaan uudessa ja vanhassa osoitteessa, jos esimerkiksi tarvitset sähköä uudessa osoitteessa, vaikka asut vielä vanhassa osoitteessa.

Muuttoilmoituksen voit tehdä Online-palvelussamme. Ilmoita poismuuttopäiväksi se päivä, kun viimeisen kerran tarvitset sähkössä vanhassa osoitteessa. Katkaisemme sähköt asunnosta seuraavana arkipäivänä, joten älä päätä sopimusta liian aikaisin.

Ilmoita sisäänmuuttopäiväksi uuteen osoitteeseen se päivä, kun tarvitset sähköä uudessa osoitteessa. Tee muuttoilmoitus kaksi viikkoa ennen sopimuksen alkamista, niin varmistat, että sinulla on sähköt kytkettynä uudessa osoitteessa, kun tarvitset sähköä.

Muutan huomenna ja netissä ei voi tehdä muuttoilmoitusta. Miten toimin?

Suosittelemme tekemään muuttoilmoituksen hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Online-palvelussamme voit tehdä sopimuksen kolmen päivän päähän. Jos sopimuksen tekeminen on kuitenkin päässyt unohtumaan, ole yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme puh. 02918 02917.

Kuinka pääsen käyttämään Online-palvelua?

Online-palvelu on käytössäsi palveluun rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröitymiseen tarvitset verkkopankkitunnuksesi.

Tee muuttoilmoitus