Online-palvelu on poissa käytöstä 9.–13.9.

Lahti Energian asiakastietojärjestelmä vaihtuu syyskuussa, kun sähkönmyynnin laskutus ja sähkösopimukset siirtyvät Oomi Energialle. Uuden järjestelmän myötä Lahti Energian asiakaspalvelu vastaa jatkossa vain sähkönjakelun ja kaukolämmön asiakaspalvelusta.

Uusi asiakastietojärjestelmä otetaan käyttöön 9.–13. syyskuuta. Uudistuksen aikana Online-palvelumme on valitettavasti poissa käytöstä. Lisäksi asiakaspalvelussamme saattaa olla ruuhkaa käyttöönoton aikana ja sen jälkeen. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa! Muut asiakaspalvelukanavamme (asiakaspalvelupiste, sähköposti- ja puhelinpalvelu) ovat uudistuksenkin aikana asiakkaidemme käytössä.

Online-palvelusta tulee OmaWatti

Samalla Online-palvelu uudistuu. Uuden palvelun nimi on OmaWatti, ja voit käyttää sitä helposti myös mobiilissa. Uusi palvelu on käytössä maanantaista 14.9. klo 12 alkaen. OmaWattiin kirjaudutaan uusilla tunnuksilla, jotka voi luoda helposti ja nopeasti Lahti Energian nettisivuilla.

OmaWatissa on kaikki samat palvelut kuin Online-palvelussakin: voit seurata energiankulutustasi sekä tarkastella asiakastietojasi, laskujasi sekä sähköverkko- ja lämpösopimuksiasi. Sen sijaan sähkönmyyntisopimusten tietoja ei uudesta palvelusta löydy, koska sähkönmyynti on siirtynyt Lahti Energialta Oomi Energialle. Myös laskun eräpäivän siirto on toistaiseksi mahdollista vain asiakaspalvelussamme sähköpostitse tai puhelimitse.

Jatkossa kehitämme OmaWattia niin, että pääset nauttimaan uusista eduista:

  • Saat juuri sinulle räätälöidyn, selkeän palvelunäkymän.
  • Voit tilata häiriöilmoitukset ja tiedot tulevista jakelukeskeytyksistä tekstarina kännykkääsi.
  • Saat käyttöösi asiakasetuja, kuten tapahtumalippuja ja tarjouksia.

Lämpimästi tervetuloa OmaWattiin!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää!