Aurinkovoimala kannattaa ostaa nyt!

Aurinkosähköjärjestelmä on entistä järkevämpi investointi. Hinta on laskenut ja samalla tehokkuus on kasvanut. Asiakkaanamme saat nyt edullisemmin ja enemmän uusiutuvaa aurinkoenergiaa. Tutustu uusiin hintoihin!

Aurinkosähköjärjestelmästä on tullut entistä kannattavampi hankinta. Tuotekehityksen ansiosta aurinkopaneelien teho on kasvanut ja ominaishinta on laskenut. Asiakkaanamme saat uusiutuvaa aurinkoenergiaa aiempaa enemmän ja edullisemmin. Samalla säästät myös ympäristöä.

Vuosi sitten 5,4 kWp:n aurinkosähköjärjestelmä maksoi 9 300 euroa. Nyt hiukan tehokkaampi 5,5 kWp:n järjestelmä maksaa vain 8 950 euroa. Jos hankit aurinkosähköjärjestelmän nyt, säästät siis satoja euroja! Samalla saat nauttia aiempaa tehokkaammasta järjestelmästä.

Sähkön hinta on noussut alkuvuonna selvästi. Se tarkoittaa aurinkosähkön tuottajalle entistä parempaa tuottoa!

Tee fiksu sijoitus – hanki aurinkovoimala jo nyt! Tutustu erikokoisiin paketteihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto avaimet käteen -palveluna.

Jos kiinnostuit, soittele tai laita vaikkapa sähköpostia Lahti Energian Santerille (santeri.pusa@lahtienergia.fi, 029 000 8254).

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

  1. Miksi sähköä kannattaa tuottaa itse?
  2. Kuinka paljon aurinkosähköjärjestelmä maksaa?
    Tilaa alustava hinta-arvio.
  3. Millainen aurinkovoimala sopisi juuri sinun talosi katolle? Tee laskelma.

Vastauksia muihin yleisiin kysymyksiin löydät täältä.