Ehdota uutta vesiurkubiisiä ja voita herkkupiknik!

Kesä lähestyy ja vesiurkukausi odottaa nurkan takana. Tänä vuonna vesiurkujen soittolistaan lisätään kolme uutta kappaletta. Tule mukaan ehdottamaan vesiurkubiisejä! Ehdottaneiden kesken arvotaan kesäinen herkkupiknik Pikku-Vesijärven puistossa.

Vesiurut ovat musikaalinen suihkulähde Pikku-Vesijärven puistossa. Urkujen soittolistaan kuuluu noin 20 erilaista kappaletta. Nyt niitä valitaan kolme lisää.

Uusia vesiurkukappaleita voi ehdottaa kuka tahansa ja niin monta, kuin haluaa. Voittajat valitsee lahtienergialaisista koostuva raati, joka painottaa valinnassaan kappaleen sopivuutta vesiurkuihin, Lahteen ja Pikku-Vesijärven ympäristöön.

Vastaa kyselyyn ja kerro muistosi!

Ehdota haluamaasi vesiurkukappaletta 10.–24.4. vastaamalla kyselyyn. Halutessasi voit kertoa samalla rakkaimmista vesiurkumuistoistasi. Oletko ollut romanttisella piknikillä vai lenkkeiletkö usein urkujen ohi? Mitä puuhailette uruilla lasten kanssa? Julkaisemme muistoja nimettöminä nettisivuillamme, somekanavissamme ja mahdollisesti asiakaslehti LahtiWatissa.

Osallistu keskusteluun myös somessa. Vesiurkubiisikisan viralliset hashtagit ovat #lahtienergia, #vesiurut ja #biisikisa.

Palkintona piknik Pikku-Veskulla

Kaikkien kappaleita ehdottaneiden kesken arvotaan piknik-elämys Pikku-Vesijärven puistossa. Pakettiin kuuluu Cafe Idan kesäinen herkkupiknik-kori, joka sisältää runsaasti syömistä ja juomista. Voittajat saavat valita itse parhaiten sopivan piknik-ajankohdan ja ilmoittaa etukäteen myös mahdollisista erityisruokavalioista.

Voittajakappaleet julkistetaan toukokuun alussa. Ensimmäiset vesiurkuesitykset nähdään kesäkuun alussa: tarkemmasta päivästä ilmoitetaan erikseen. Uudet kappaleet soitetaan vesiurkukauden aikana kesän ja syksyn esityksissä.

Esityksiä kesäkuusta joulukuuhun

Vuodesta 1997 toimineet urut ovat Lahti Energian 90-vuotislahja kaupunkilaisille. Vesiurkuesityksiä voi ihailla kesäkuusta joulukuuhun. Syyskuusta alkaen esityksiin kuuluu myös värishow.

Lue lisää vesiuruista!