Energiansäästövinkkejä Viksua virtaa -tilaisuudessa – ilmoittaudu mukaan ilmaiseen tapahtumaan!

Energiansäästöviikolla järjestetään maksuton Viksua Virtaa -tilaisuus. Tapahtuma tarjoaa tietoa kodin energiankulutuksen seurantaan, energiankulutuksen pienentämiseen ja kulutuksen siirtämiseen mahdollisimman edulliseen aikaan.

Viksua virtaa -tilaisuus Energiansäästöviikolla

  • Ke 10.10. klo 18.00–19.30
  • Lahden Keilahallilla (Launeenkatu 5, 15100 Lahti)
  • Kahvitarjoilu
  • Ilmoittaudu ennakkoon johanna.snell@lahti.fi

Tilaisuudessa käydään läpi monipuolisesti kodin energiankulutusta ja mahdollisia säästökohteita, kuten kysyntäjousto – mitä se tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää sähkönkulutuksen pienentämisessä. Lisäksi tietoa saa taloautomaatiosta sekä uusista energiaratkaisuista  matkalla kohti energiaomavaraisuutta.

Tilaisuuden järjestää Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke yhteistyössä Lahti Energian kanssa. Asiantuntijoina toimivat Juha-Pekka Moisio Lahti Energialta sekä Jani Soininen ABB Oy:ltä.

Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke tarjoaa kuluttajille suunnattua energianeuvontaa sen toiminta-alueella Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa ja Kärkölässä. Energianeuvonnan painopiste on kotitalouksien järkevässä energiankäytössä ja asumisen energiatehokkuuden lisäämisessä sekä ympäristön kannalta järkevien lämmitysratkaisujen suosimisessa.

Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Lahden kaupungin sekä Hollolan ja
Kärkölän kuntien lisäksi Lahti Energia ja Kymenlaakson Sähkö.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Johanna Snell
energianeuvoja
Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke
Lahden kaupunki
p. 044 482 6224
johanna.snell@lahti.fi