Ilmaiskonserttimme houkutteli Mukkulan rantaan yli 300 osallistujaa

Lauantaina 19.8. järjestetty ilmaiskonsertti onnistui yli odotusten. Kaikille avoin tapahtuma keräsi Mukkulan rantaan ainakin 300 innokasta konserttivierasta. Konsertti järjestettiin Mukkulan tapahtumapuistossa 110-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi.

Varsinkin lastenorkesteri Vokki-Myyrät saavutti suuren suosion. Lapset leikkivät ja lauloivat innokkaasti musiikin mukana. Myös nimikirjoitusjono esityksen jälkeen oli pitkä.

Sen sijaan rankkasade verotti Gospel Big Bandin ja Miikka Kallio Bandin yleisöä. Viitisenkymmentä sitkeintä konserttivierasta pääsi kuitenkin nauttimaan Dimitri Keiskin ja Konsta Hietasen upeista esityksistä, jotka kruunasivat ilmaiskonsertin. Konsertin lopuksi aurinko paistoi kauniisti, ja tunnelmakin oli mukavan letkeä.

Lapsille varatut 110 yllätyslahjaa loppuivat ennätysajassa jo ennen ensimmäistä esitystä. Myös Suomen Moottoripyörämuseon tarjoama prätkäkaruselli ja potkupyörät olivat kovassa käytössä. Yleisö nautti paitsi musiikista myös Cafe Idan hampurilaisista ja Mamma Marian jäätelöstä. Osa perheistä innostui jopa piknikille puun alle.

Otamme ilmaiskonsertista palautetta mielellämme vastaan. Jos mielen päälle jäi ruusuja tai risuja, vastaathan kyselyyn osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/C51B4893A1486923.par

Juhlavuoden tapahtumat eivät suinkaan loppuneet tähän.

Pysyhän kuulolla!