Koko perheen ilmaistapahtuma kerää urheiluseurat yhteen

Lahti Energia ja 15 lahtelaista urheiluseuraa järjestävät jo toista kertaa monipuolisen lajikokeilutapahtuman. Tutustu tapahtumaan myös Facebookissa!

Lahti Energia -areenalla järjestetään lauantaina 11.5. Suuri liikuntaseikkailu, jossa koko perhe pääsee kokeilemaan ilmaiseksi eri liikuntalajeja. Tapahtuman taustalla on ainutlaatuisen suuri joukko lahtelaisia urheiluseuroja – kaiken kaikkiaan 15. Koollekutsujina ovat Lahti Energia ja Pelicans SB:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen.

–  Liikuntaseikkailu on lajirajat ylittävä tapahtuma, ja se on luonut lahtelaisseurojen välille uudenlaista yhteistyötä. Lauantaina on loistava mahdollisuus kokeilla monta lajia yhdellä iskulla ja saada hiki pintaan, Koskinen kertoo.

Lahti Energia tekee kaikkien tapahtumaan osallistuvien seurojen kanssa yhteistyötä.

–   Haluamme tukea lahtelaista junioriurheilua ja innostaa lapsia kokeilemaan, mikä liikuntalaji voisi olla mieluisin. Se on osa yhteiskuntavastuutamme, Lahti Energian viestintäsuunnittelija Janina Jokimies sanoo.

Urheilijat kisaavat jättipallofutisturnauksessa

Tapahtumassa kierretään kaikenikäisille sopivia rasteja, jossa koko perhe pääsee kokeilemaan liikuntalajeja leikin varjolla. Samalla kerätään leimoja liikuntaseikkailukarttaan.

Tällä kertaa ohjelmassa on myös kaksi jättipallofutisturnausta, joissa seurojen urheilijat ottavat mittaa toisistaan. Turnaukseen osallistuvat mm. Pelicansin Waltteri Merelä, Lahti Basketballin Ali Ahola ja Lahden Hiihtoseuran Julia Tervahartiala.

Tapahtumassa mukana ovat: Pelicans, Lahti Basketball, FC Lahti, Lahden Hevosystäväinseura/Kuninkuusravit 2019, Lahden Suunnistajat -37, Lahden Uimaseura, Lahti Ringette, Lahden Ahkera, Lahden Hiihtoseura, Lahden Mailaveikot, LCS Panthers, Pelicans Sb, LASB, FC Reipas, FC Kuusysi, HC Giants sekä Lahden kaupungin liikuntapalvelut.

Suuri liikuntaseikkailu! la 11.5. klo 11–14

  • Lahti Energia -areenalla (ent. Suurhalli), Salpausselänkatu 7
  • Lajikokeiluja leikin varjolla
  • Temppu- ja keppihevosrata, laukaisu- ja lyöntitutkia
  • Seurojen esittelypisteitä
  • Urheilijoiden jättipallofutisturnaus klo 12 ja klo 13
  • Juontajina Brädi ja Tommy Rundgren
  • Kaikille osallistujille palkinto, lisäksi arvotaan useita liikunnallisia palkintoja (kausareita, vapaalippuja, ilmaisia kurssiosallistumisia)
  • Vapaa pääsy, ei ikärajaa
  • Suuren liikuntaseikkailun Facebook-tapahtuma